Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Meradan aktarılan anlık av raporlarımda sert esen boğaz rüzgarınin ,oltanın ucu sendromu ve antipatik satipatik bi çok hareketlerin etkisi var doğal olarakta ortaya böyle karışık birşeyler çıkıyor

şimdi,
sert esen boğaz rüzgarının unkapanı köprüsünü ne kadar etkileyeceği muallak.
oltanın ucu niye sendrom oluşturuyor.
antipatik hareketleri gerçekten anlamadım da satipatiği google a sordum şunu mu demek istedin bile diyemedi.
ortaya çıkan karışıklık sanırım ortamdan değil sizden kaynaklanmış.
yine de iyi niyetimle beyin jimnastiği yapıp anladığım unkapanı köprüsünde istavrit çok az...

Ne bozulması herkes burda kendi çapında eğleniyor benide idare edemiyorsanız bende şu anda medeniyetten uzak sadece ağaçlar ın ve kuşların yaşadığı sularında balığın bol olduğu bi adaya gidiyorum pardon işe neyse fazla uzatmayalım herkese iyi forumlar

O
Ne bozulması herkes burda kendi çapında eğleniyor benide idare edemiyorsanız bende şu anda medeniyetten uzak sadece ağaçlar ın ve kuşların yaşadığı sularında balığın bol olduğu bi adaya gidiyorum pardon işe neyse fazla uzatmayalım herkese iyi forumlar

@Yasinn Takılma , Millet balığa gidemeyince sana sarmış biraz 😉
gülümse ve devam et

Bende bu akşamki std 5 lt resmimi sıkıntı olmaz enzem degil

""Bende bu akşamki standart 5 LT " ğin fotoğrafını paylaşsam sıkıntı olmaz herhalde , benim içinde çok elzem değil aslında ""
😉
benim anladığım buydu 😉

@Yasinn Balık varmıydı bari bidon hala boştu.

Bugün Aşiyan istavrit denemesi
saat: 7,30-12,oo arası
🙂

G0VBZb.jpg

bu hafta 2. sefer'de boş!🙄
Sağlık olsun.

dönüşte motorun aküsü boşalmış azizlik yaptı marş basmadı
düz yolda'da vurduramadık motoru
takviye içinde takviye kablosu bulamadım,
atla otobüse Sirkeciye git Akü al gel tak eve dön,
1 saat Sirkeciye git 1saatte geri dön yol felekat tıkalı idi nedense?

Ercüment abi geçmiş olsun. O trafiği çok çektim. bi girdinmi trafiğe bezdiriyor valla.

Bozulmak yok balıksızlık var, herkes birbirine takılıyoooor...

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back