Valla ben de çok merak ediyorum kısmetse Cuma günü Üsküdar turlamaya inicem bilgi veririm,Asansör başladımı bilgisi olan gören varmi
Rastgelsin
Valla ben de çok merak ediyorum kısmetse Cuma günü Üsküdar turlamaya inicem bilgi veririm,Asansör başladımı bilgisi olan gören varmi
Amin kardeşim Allah razı olsunAbi Allah analı babalı büyütsün. Kismeti rizki bol olsun
Çok sevindim.Maaşallah Allah sıhat,afiyet versin.Sağolun eksik olmayin ama bu sene çok fazla balığa çıkacağımı pek sanmıyorum Allah nasip ederse Kasım ayinda bebeğimiz dünyaya gelecek malum balığın en bol olduğu dönem olacak bakalim fırsat bulup kacabilirsem zaten elimden geldiğinde bilgi veririm 😉
Rastgelsin
Amin inşallah Eşref abim sağolasin 🙂Çok sevindim.Maaşallah Allah sıhat,afiyet versin.
Mürüvetleri göstersin kardeşim.
Eyvah eyvahhhh sakıncalıCemil abi, 30 olunca bırakacak mısın? Yoksa 31'e doğru devam mı 🙂 ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İbrahim abi, bunun en doğru cevabını sanırım meralara gidip öğrenmek lazım, sende bizim gibi fırsat bulamuyorsun sanırım.Beyler palamut yok lüfere daha cok var diyorsunuz yemlide de alan var spinlede alan var anlamadim ben bu isi
İbrahim abi, bunun en doğru cevabını sanırım meralara gidip öğrenmek lazım, sende bizim gibi fırsat bulamuyorsun sanırım.
Aslında vakit geldi geçiyor, ama balıklar bu zamana uyuyormu? Yoksa gerçekten mera balıklarımı? Yada sessizce geldilermi?
Bu soruları anca meralara inince anlarız..
Her akşam spin yapacağım diyorum ama , eve girince birdaha çıkmak gelmiyor içimden🙂
Bize bir babayiğit lazım, meraları kontrol edecek🙂
Umarım biz geç kalmamışızdır🙂
Abim şimdiden rast gelsin, inşallah güzel bir av olurC.tesi aksam yemli denicem anadolu kavaginda.
Gecen sene 18 eylulde inanilmaz sarikanat almistik anadolu kavaginda. Yemlide alan alanaydi. Bi yoklicam bakicam. Cinekopu cok özledim
Abi ben yaptim bunu daha da yapmam 🙁 resmen can cekistiğini hissettim mahfoldum
Allah sağlık la kucağınıza almayı nasip etsin Allah anali babali büyütsün hayırlı olsunSağolun eksik olmayin ama bu sene çok fazla balığa çıkacağımı pek sanmıyorum Allah nasip ederse Kasım ayinda bebeğimiz dünyaya gelecek malum balığın en bol olduğu dönem olacak bakalim fırsat bulup kacabilirsem zaten elimden geldiğinde bilgi veririm 😉
Rastgelsin