Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
reis dediki hatırlarsan surf leader tadında bir kamış, sonuçda japon iç piyasa ürünü daiwa prime caster 2. parçada tek halka ucdan esniyor 425 boyu var denge ağırlığı var daha ne oldun @mizan Erdem abide memnunmuş hiç yormuyor diyor ayriyetten surf lander 405 bx bende de var sana geçen dedim facebook da denge ağırlığı satan eleman vardı ne bana aldırdın nede kendin aldın o kamışa denge ağırlığı tak o zaman daha çok keyif alacaksın 🙂
ben balans agırlıklara bır turlu alısamadım ya benım elıme oturmadı hıc bana daha cok agırmıs hıssıyatı verdı balans agırlıksız makınanın kendı agırlıgı bana yetıyor 🙂

ben balans agırlıklara bır turlu alısamadım ya benım elıme oturmadı hıc bana daha cok agırmıs hıssıyatı verdı balans agırlıksız makınanın kendı agırlıgı bana yetıyor 🙂
takdinmiki surf leader 405 bx e denge ağırlığı

takdinmiki surf leader 405 bx e denge ağırlığı

taktım av esnasında bır arkadasda vardı balans taktım tek tek denedım benım hosuma gıtmedı gereksız bır agırlık yaptı kamıs hosuma gıtmedı atısta 600 gr yakın bır agırlıkta tt power taktıgımda daha guzel hıssıyat verdı bana balans gerek yok balanssız benım daha cok hosuma gıttı.

Usta bırak bu balans ağırlık,kamış, makina şeylerini 🙂
Torununa yetecek ekipman var sende biliyoruz 😉
Ama değecek balık hani nerde?

Ah be olacak bi shakespeare alpha 1100-400 çakacaksın üstüne fliegeni ne dert kalır ne tasa

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Usta bırak bu balans ağırlık,kamış, makina şeylerini 🙂
Torununa yetecek ekipman var sende biliyoruz 😉
Ama değecek balık hani nerde?

dogru dıyorsun usta degıcek balık yok malesef 🙁 bu gıdısle eldekı malzemelerı satılıga cıkarıcaz gıbı gozukuyor 🙁 her sana bır sonrakı seneyı aratıyor malesef 🙁

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back