İlker ben şahsen çok müşteri kazandırdım cengiz balikciliga ,babam da rahmetliden alış veriş yapıyormuş banada yıllar önce babam bişey alacaksan oradan al demisti çok alisverisim oldu benim de ama gel gelelim Ahmet e farklı Mehmet e farklı fiyatı yüzünden artık nadir gidiyorum bu dediğim fiyat öyle 40-50 TL lik rakam değil benim aldığım bir ürünü baskasina çok altına fiyata verince insana koyuyor acikcası inanın o ucuza ürün verdiği insanlar benim kadar müşteri kazandirmamistir bide soyleyince durumu inkar etmeleri açıkçası yakistiramiyorum onlara bu tutumlarından vaz geçerler umarım
Ben bu konuda Cengiz balıkçılığa suç bulmuyorum çünkü bizim insanımız harbi çakal kimse kusura bakmasın gözümün önünde onlarca olay oldu o geldi şunu bu fiyattan ver olmaz olur olmaz olur işte sonra başkası gelir buna bundan verdin bana da ver bir de herkesin ortasında insanları zor durumda bırakacak şekilde neler neleri var,
Bizim doğamızda var 20TL verince dükkanı satın alırım sahibi kimmiş ben esnafım gib gibi...
Cengiz iyi dayanıyor sömüren kişiler var iyi niyetini emin ol sonra daha fazlasını isteyip vermeyince aman Cengiz böyle aman Cengiz şöyle diye...
"Sen resmen avanta istemişsin" diyorum şöyle böyle deyip söyleyecek şey bulamayınca honurdanip gidiyor ,
Ben Cengiz balıkçılıgin borçla kaç takımciya mal verip alamadığı biliyorum yazık günah,
Ben her Cengiz e gittiğimde selam alıp veririm muhabbet ederim ihtiyacım olan şeyi alırım götürür kasaya koyarim onlar gerekeni yapar tek kelime etmem 32TL geldiyse 30TL der ya da 51TL geldiyse 50TL der bu kadar fazlasını beklemem daha doğrusu bekleyemem!!!
Beklersen o çıkarcı insanlardan bir farkım olmaz ve eminim ki bu küsuratı yuvarlama olayını hemen hemen herkese yapıyorlar,
Bence iyi niyet ile karşınızdakini "keriz" yerine koymak arasında ince bir çizgi vardır bunu iyi ayarlamak gerekir bu düşünce de olmayanları tabiki ki tenzih ediyorum ama bu tip insanlar inanın çok,
Not:Ben Yıldız Ahmetin 5 yıl önce Shimano Biomaster bana 1050TL iteledigi zaman (piyasası o değilmiş sonradan öğrendim ) "Şunu düz 1000TL yapalım" ısrarıma rağmen yeni bir kişi kazanmak adına bile indirim yapmadı o 50TL bile benden aldığını bilirim,
Adım kadar eminim ki o makinayı ben mesela Faruk abiyle gitseydim belki 800-900TL en kötü 1000TL alırdım
🙂
Bu tip olaylarla eminim ki bir çok kişi karşılaşmıştır ama bu konuda bence KÖTÜNÜN EN İYİSİ firma Cengiz balıkçılıktır,
Babamın oğlu değiller her Üsküdar gittiğimde diğer dükkanlara da uğruyorum ama Cengize girdiğimde kendimi daha az kullanılmış hissediyorum (şahsı fikrim)
Rastgelsin