Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Estağfurullah sözümüzün geçmesi değide nazımızın geçmesi.
Bir zamanlar her ay yüklü malzeme alırdım dolar bazında.
En alt limitim 3000. dolardı.
Mal gemideyken sipariş verir 3 gün sonra eve teslim alırdım.
Sonra işlerim bozuldu,alım yapamaz oldum.
Cengize bayağı bir borcum vardı.
2 Sene borcumu ödeyemedim.
Utancımdan Cengize gidemedim.Önünden geçemedim.
Her yakın arkadaşıma yardımcı oldular.,
Devamlı bana selam gönderdiler.
6 ay kırık ayakla eve kapandım çok sevdiğim denize,balığa çıkamadım.
Misafir kabul etmedim kimseyi.
Vucut kimyam bozuldu.
2 yıl içersinde bir kere borcumu hatırlatmadılar,beni sıkıntıya sokup
utandırmadılar.
Bizimkisi Denize sevda hikayesi....

Eşref abim. can abim çok geçmiş olsun.
Rabbim tekrarını göstermesin inşallah. Gerçekten çok ama çok üzüldüm.
Rabbim bir kapıyı kapatıp bir kapıyı açar ustam. Rabbim yardımcın olsun her zaman.

Estağfurullah sözümüzün geçmesi değide nazımızın geçmesi.
Bir zamanlar her ay yüklü malzeme alırdım dolar bazında.
En alt limitim 3000. dolardı.
Mal gemideyken sipariş verir 3 gün sonra eve teslim alırdım.
Sonra işlerim bozuldu,alım yapamaz oldum.
Cengize bayağı bir borcum vardı.
2 Sene borcumu ödeyemedim.
Utancımdan Cengize gidemedim.Önünden geçemedim.
Her yakın arkadaşıma yardımcı oldular.,
Devamlı bana selam gönderdiler.
6 ay kırık ayakla eve kapandım çok sevdiğim denize,balığa çıkamadım.
Misafir kabul etmedim kimseyi.
Vucut kimyam bozuldu.
2 yıl içersinde bir kere borcumu hatırlatmadılar,beni sıkıntıya sokup
utandırmadılar.
Bizimkisi Denize sevda hikayesi....
İşte bu yüzden Cengiz balıkçılık diyorum,
İnanırım Eşref abi yaparlar,
Tabi ki ayda yılda bir uğrayana değil empati yapmak lazım
Allah şifa versin çok geçmiş olsun Eşref abim bilmiyordum sen eski topraksın bizim gibi gençleri cebinden çıkarırsın zaten bir şeye ihtiyacın olursa kardeşlerin burda biliyorsun,

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
İşte bu yüzden Cengiz balıkçılık diyorum,
İnanırım Eşref abi yaparlar,
Tabi ki ayda yılda bir uğrayana değil empati yapmak lazım 😉

İlker ben şahsen çok müşteri kazandırdım cengiz balikciliga ,babam da rahmetliden alış veriş yapıyormuş banada yıllar önce babam bişey alacaksan oradan al demisti çok alisverisim oldu benim de ama gel gelelim Ahmet e farklı Mehmet e farklı fiyatı yüzünden artık nadir gidiyorum bu dediğim fiyat öyle 40-50 TL lik rakam değil benim aldığım bir ürünü baskasina çok altına fiyata verince insana koyuyor acikcası inanın o ucuza ürün verdiği insanlar benim kadar müşteri kazandirmamistir bide soyleyince durumu inkar etmeleri açıkçası yakistiramiyorum onlara bu tutumlarından vaz geçerler umarım

İlker ben şahsen çok müşteri kazandırdım cengiz balikciliga ,babam da rahmetliden alış veriş yapıyormuş banada yıllar önce babam bişey alacaksan oradan al demisti çok alisverisim oldu benim de ama gel gelelim Ahmet e farklı Mehmet e farklı fiyatı yüzünden artık nadir gidiyorum bu dediğim fiyat öyle 40-50 TL lik rakam değil benim aldığım bir ürünü baskasina çok altına fiyata verince insana koyuyor acikcası inanın o ucuza ürün verdiği insanlar benim kadar müşteri kazandirmamistir bide soyleyince durumu inkar etmeleri açıkçası yakistiramiyorum onlara bu tutumlarından vaz geçerler umarım
Ben bu konuda Cengiz balıkçılığa suç bulmuyorum çünkü bizim insanımız harbi çakal kimse kusura bakmasın gözümün önünde onlarca olay oldu o geldi şunu bu fiyattan ver olmaz olur olmaz olur işte sonra başkası gelir buna bundan verdin bana da ver bir de herkesin ortasında insanları zor durumda bırakacak şekilde neler neleri var,
Bizim doğamızda var 20TL verince dükkanı satın alırım sahibi kimmiş ben esnafım gib gibi...
Cengiz iyi dayanıyor sömüren kişiler var iyi niyetini emin ol sonra daha fazlasını isteyip vermeyince aman Cengiz böyle aman Cengiz şöyle diye...
"Sen resmen avanta istemişsin" diyorum şöyle böyle deyip söyleyecek şey bulamayınca honurdanip gidiyor ,
Ben Cengiz balıkçılıgin borçla kaç takımciya mal verip alamadığı biliyorum yazık günah,
Ben her Cengiz e gittiğimde selam alıp veririm muhabbet ederim ihtiyacım olan şeyi alırım götürür kasaya koyarim onlar gerekeni yapar tek kelime etmem 32TL geldiyse 30TL der ya da 51TL geldiyse 50TL der bu kadar fazlasını beklemem daha doğrusu bekleyemem!!!
Beklersen o çıkarcı insanlardan bir farkım olmaz ve eminim ki bu küsuratı yuvarlama olayını hemen hemen herkese yapıyorlar,
Bence iyi niyet ile karşınızdakini "keriz" yerine koymak arasında ince bir çizgi vardır bunu iyi ayarlamak gerekir bu düşünce de olmayanları tabiki ki tenzih ediyorum ama bu tip insanlar inanın çok,
Not:Ben Yıldız Ahmetin 5 yıl önce Shimano Biomaster bana 1050TL iteledigi zaman (piyasası o değilmiş sonradan öğrendim ) "Şunu düz 1000TL yapalım" ısrarıma rağmen yeni bir kişi kazanmak adına bile indirim yapmadı o 50TL bile benden aldığını bilirim,
Adım kadar eminim ki o makinayı ben mesela Faruk abiyle gitseydim belki 800-900TL en kötü 1000TL alırdım 🙂
Bu tip olaylarla eminim ki bir çok kişi karşılaşmıştır ama bu konuda bence KÖTÜNÜN EN İYİSİ firma Cengiz balıkçılıktır,
Babamın oğlu değiller her Üsküdar gittiğimde diğer dükkanlara da uğruyorum ama Cengize girdiğimde kendimi daha az kullanılmış hissediyorum (şahsı fikrim)
Rastgelsin

Satış politikası senden daha ucuza verdiği kişi yeni kişilerin gelmesine vesile olacak . Senin çevreni bilmiyorum fakat senin cengiz balıkçılığa kazandırabileceğin müşteri limitine ulaşmışsındır.Cengiz balıkçılık şunu anlamamış senin burdan yazacağın bir olumsuz cümle onlara baya müşteri kaybettirecektir.

Esnaflıkta zor iş doğrusu...
İllaki tanıdığı ve samimi olduğu kişiler farklı fiyat politakası olmalı.
Bunda kimsenin alınmasına gerek yokki🙂
Önemli olan , sattığı malın arkasında durup durmaması..
Xx balıkçılıktan bir şey alacak olursam,
Xx abinin selamını söylerim..
Bu düzen böyledir..
Değişimede uğrayacağını zannetmiyorum.
Kimi 10 tl ye alırken, kimi 15 tl ye alıyor..
Zaten internet üzerinden alanları söylemiyorum bile..🙁

Ben bu konuda Cengiz balıkçılığa suç bulmuyorum çünkü bizim insanımız harbi çakal kimse kusura bakmasın gözümün önünde onlarca olay oldu o geldi şunu bu fiyattan ver olmaz olur olmaz olur işte sonra başkası gelir buna bundan verdin bana da ver bir de herkesin ortasında insanları zor durumda bırakacak şekilde neler neleri var,
Bizim doğamızda var 20TL verince dükkanı satın alırım sahibi kimmiş ben esnafım gib gibi...
Cengiz iyi dayanıyor sömüren kişiler var iyi niyetini emin ol sonra daha fazlasını isteyip vermeyince aman Cengiz böyle aman Cengiz şöyle diye...
"Sen resmen avanta istemişsin" diyorum şöyle böyle deyip söyleyecek şey bulamayınca honurdanip gidiyor ,
Ben Cengiz balıkçılıgin borçla kaç takımciya mal verip alamadığı biliyorum yazık günah,
Ben her Cengiz e gittiğimde selam alıp veririm muhabbet ederim ihtiyacım olan şeyi alırım götürür kasaya koyarim onlar gerekeni yapar tek kelime etmem 32TL geldiyse 30TL der ya da 51TL geldiyse 50TL der bu kadar fazlasını beklemem daha doğrusu bekleyemem!!!
Beklersen o çıkarcı insanlardan bir farkım olmaz ve eminim ki bu küsuratı yuvarlama olayını hemen hemen herkese yapıyorlar,
Bence iyi niyet ile karşınızdakini "keriz" yerine koymak arasında ince bir çizgi vardır bunu iyi ayarlamak gerekir bu düşünce de olmayanları tabiki ki tenzih ediyorum ama bu tip insanlar inanın çok,
Not:Ben Yıldız Ahmetin 5 yıl önce Shimano Biomaster bana 1050TL iteledigi zaman "Şunu düz 1000TL yapalım" ısrarıma rağmen yeni bir kişi kazanmak adına o 50TL bile benden aldığını bilirim,
Adım kadar eminim ki o makinayı ben mesela Faruk abiyle gitseydim belki 800-900TL en kötü 1000TL alırdım 🙂
Bu tip olaylarla eminim ki bir çok kişi karşılaşmıştır ama bu konuda bence KÖTÜNÜN EN İYİSİ firma Cengiz balıkçılıktır,
Babamın oğlu değiller her Üsküdar gittiğimde diğer dükkanlara da uğruyorum ama Cengize girdiğimde kendimi daha az kullanılmış hissediyorum (şahsı fikrim)
Rastgelsin

İlker illa vardır sömüren ama benim gördüğüm kişilerde adam şu olsun bu olsun demiyordu alıyordu ürünü kalabalığın azalmasını bekleyip orda kasada duran kimse zaten onlara kafasından bir fiyatı var o fiyattan şu kadar tuttu deyip parasını alıyordu ama bize gelince örnek kendo 12 tl den biraz in diyorsun yok japon kalitesi yok zaten bu ürünü bizim 15 tl den satmamız lazım yok kurtarmıyor yok dolar çıktı zarttı zurt tu ama kurtarmadığı rapala fiyatı başkasına çok uygun fiyattan verince insana koyuyor açıkcası ben cengiz balıkçılığı önerirken zerre menfeat beklemedim çünkü mennun kaldığım için herkese önerdim, herkese 12 tl den sat EVVALLAH hiç gocunmam gider bol bol alışveriş yaparım ama gider çok düşük fiyattan başkasına verirsen olmaz o iş

Bu düzen böyledir..
ben genelde internetten alışveriş yapıyorum balıkçıya girdiğinde elim ayağım boş durmuyor malesef

Bu düzen böyledir..
Cemil abi çok haklısın dediğin durum her yerde her şekilde oluyor sadece balıkçılık sektöründe değil bizim "hemşericilik" gibi yazılı olmayan bir kültürümüz bile var 🙂

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back