Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Boğaz at çek dişli avında kullanmak için Okuma Trio Rex Surf 4.30m 3 parça100-250g Olta Kamışında karar kıldım. Liste fiyat 573 TL. bu fiyat verilir mi sizce. Makina trio salt 60 ile kombin edeceğim.

Merhaba,
Kamış tutarlı ama aynı modelin surf versiyonuna da bakabilirsiniz.
Trio Salt'ı elinize alıp incelemedi iseniz online satınalmanızı önermem.

An itibariyle tarabyadan, yarim kilo uzeri eskina ve 2 adet vatoz..

Dosyalar

• IMG_2606.JPG
    IMG_2606.JPG
    63.2 KB · Okunma: 814
  • IMG_2608.JPG
    IMG_2608.JPG
    42.7 KB · Okunma: 796
  • IMG_2610.JPG
    IMG_2610.JPG
    37.2 KB · Okunma: 758
  • IMG_2611.JPG
    IMG_2611.JPG
    31.4 KB · Okunma: 766
  • IMG_2612.JPG
    IMG_2612.JPG
    32.3 KB · Okunma: 776
  • IMG_2613.JPG
    IMG_2613.JPG
    34.6 KB · Okunma: 764
abiler pazar günü akıntı burnuna balığa gidecem sabaha karşı orda ne tutabilirim ne atmam gerekli yardimci olurmusunuz
Ustasını bilmem öyle kesinlikle değilim değiliz agiz alışkanlığı ve samimiyetten kendi aramizda söyleniyor ama sadece abiler ahali yada ne bileyim forumdakiler deyim selam ile sorulariniza daha cok cevap yazan olur.

önce atanlara bakmanizi ve gittiğiniz yerdekiler nasil ve neye atıyorlarsa ayni şekil de ona atmanızı hatta oradakilerden takim hakkinda bilgi almanızı tavsiye edebilirim be hatta hatta mumkunse takimi oradaki saticilardan temin edip uygun takim yapmak bence daha mantikli olur ilk gittiginiz yer olduğu için saygılar selamlar

Ustasını bilmem öyle kesinlikle değilim değiliz agiz alışkanlığı ve samimiyetten kendi aramizda söyleniyor ama sadece abiler ahali yada ne bileyim forumdakiler deyim selam ile sorulariniza daha cok cevap yazan olur.

önce atanlara bakmanizi ve gittiğiniz yerdekiler nasil ve neye atıyorlarsa ayni şekil de ona atmanızı hatta oradakilerden takim hakkinda bilgi almanızı tavsiye edebilirim be hatta hatta mumkunse takimi oradaki saticilardan temin edip uygun takim yapmak bence daha mantikli olur ilk gittiginiz yer olduğu için saygılar selamlar

şansımı deniyecem en son gittiğimde 4 istavrit 2 kefal 2iskorbit 1 kaya baligi 1 midye o nasıl geldi anlamadım (geri saldimhepsini)

valla şans yok zaten baka baka öğreniyorum

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back