Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Sayın Cumhurbaşkanı şu sözleri yillar önce söylemişti

Bunlar muhalefette oldugu sürece ben iktidar olurum.
Malesef muhalefet yok ülkede.
Ülkeyi yöneten nasil olsa ben secilirim diyor
Olan hep işçi tayfasına oluyor.
Millet uzaya uydu attı biz hala kendi arabamizi yapip piyasaya süremedik.
Millet ülke degistirip kita degistirip tatile ülkeme geliyor. Benim ülkemin iscisi gidip güzel güzel tatil yapamiyor. Kat etmemiz gereken cok yol var malesef.
O yüzden birakalim bu isleri biz baligimiza bakalim 🙂

Çıkan balık güzeldi Çubuklu da,
Boyları atmışlar iyicene,
Denk getiren kandırabilen götürdü 😉

Bize denk gelme ihtimali malum
Hele birde yağmur yağmaya başladı bize ne denk gelir bilmiyorum
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Sayın Cumhurbaşkanı şu sözleri yillar önce söylemişti

Bunlar muhalefette oldugu sürece ben iktidar olurum.
Malesef muhalefet yok ülkede.
Ülkeyi yöneten nasil olsa ben secilirim diyor
Olan hep işçi tayfasına oluyor.
Millet uzaya uydu attı biz hala kendi arabamizi yapip piyasaya süremedik.
Millet ülke degistirip kita degistirip tatile ülkeme geliyor. Benim ülkemin iscisi gidip güzel güzel tatil yapamiyor. Kat etmemiz gereken cok yol var malesef.
O yüzden birakalim bu isleri biz baligimiza bakalim 🙂
İşte o yüzden bişey yazmadım ya GALATASARAYlı kardeşim

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,
bu sabah 9:00 - 13:10 arası Çubuklu daydım. Bu zamana kadar hiç kısmet olmamıştı. 3 tane kandırmayı başardım. 2. sırada gelen küçük olduğunu düşündüğüm için saldım. biraz kan aktı keratadan ama toparlar umarım. salmamla yanda duran beyden homurtulu lafı da yedim. aldıklarımın boyu uygun mudur bilemiyorum ama ilk olmanında etkisi ile uygun gibi geldi. balık foto ları ve salma videosu ektedir.
Bu arada imzam daki surf kamış 63394 dosyayı görüntüle 63395 dosyayı görüntüle 63396 dosyayı görüntüle 63397 dosyayı görüntüle 63398 dosyayı görüntüle da ilk kez kullanma imkanı buldum. üç palamut ile taçlandı. ben kamıştan memnun kaldım.
hepsi kasiklami alindi hayirli olsun 🙂

Geçen pazar palamut için Çubuklu'ya gidip 0 çekmiştim. Bu Cuma rövanşı alırım diyordum ama hava durumu gök gürültülü sağanak yağış diyor. Yarın da palamutla tanışamıcam galiba

Geçen pazar palamut için Çubuklu'ya gidip 0 çekmiştim. Bu Cuma rövanşı alırım diyordum ama hava durumu gök gürültülü sağanak yağış diyor. Yarın da palamutla tanışamıcam galiba
Muhsin pes etmek yok. Ben sırf bu yüzden cumaya izin bağladım, kimseler yokken rahat rahat kaşık yuzdurelim diye. Yarin inşallah cubukludayim, hele gece yağmur yağsın, sabahtan sonra dolu yağsa kâr etmez 🙂

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhsin pes etmek yok. Ben sırf bu yüzden cumaya izin bağladım, kimseler yokken rahat rahat kaşık yuzdurelim diye. Yarin inşallah cubukludayim, hele gece yağmur yağsın, sabahtan sonra dolu yağsa kâr etmez 🙂

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabah erken kalkıcam abi . Bakalım, hava uygunsa tanışırız inşallah

murat abi cumartesi gitme imkanim var galataya eger gidersem kamisla makinayi saticam dedigin kisiye cumartesi gelebilirmi dedigin kisi ama kesin bilgi lazim alicakmi kesin dedigim 2 parcali kamis cantayla getircem o acidan getirmem zor olucak
Kardeşim arkadaş spin den vazgeçti surf olta kamışı bakıyor

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back