Uzun zamandan sonra ilk defa fırsatını buldum, dün gece hazırlıklar 24:00'a kadar sürdü. Saat 06:30'a kuruldu, uyumak ne mümkün.. günün yorgunluğu ve uykusuzluk vurmuş olacak ki? sızmışım. Ama kafamdaki balık enerjili saat 06:20'de KALK dedi. Zaten malzemelerimi hazırlamıştım. Hızlıca bir kahvaltı (cık). 06:45 araç hareket ettirildi. 07:15 Tarabya (oteli Sarıyer istikametine doğru geçince otobüs durağının bulunduğu yer) Arabanın kıçı biraz dışarıda kalacak şekilde bir yer bulundu. Her zaman yapıldığı gibi önce mekan'a (meraya) bir göz atmak için çıkıldı. Aman Allah'ım didim. 🙂 Bütün İstanbul toplanmış. Arabaya zor da olsa bi kıçlık yer bulduk DA? olta atacak aynı oranda🙂) bir yer bize YOK. 🙂)) Neyse dedim, çok hevesli gözükmeyeyim. Atanları izledim. Çekenleri izleyemedim, çünkü yoktu. Bir abimiz çapari ile 1 adet makul boy uskumru irisi alınca? kurtlar dürtmeye başladı. Ama cidden sıkıntılı olacak gibi görünüyor, gel vazgeç '' cumartesi İstanbul Boğaz Turu '' attığını farzet diye kendimi kandırmaya çalışıyorum. Ama kurtlar rahat bırakmıyor ki? Ama çeken de yok? Sanki biraz istavrit var? ara ara alanlar oluyor. En iyisi ben istavrit atayım? Açtım 1-2 atış... Yağmur mu geliyor ne??? Toplayayım yahu, gerçi araba hemen arkamda, yağmurluğum falan da var ama zaten balık yok, az da olsa ıslanmaya değmez.. Topla takımı.. Yağmur ama ne yağmur?🙂))) Kaçanlar kaçtı, arabaya süper bir yer açıldı. Arabaya oturulup yağmur seyredildi. Onca kalabalık bir anda sırra kadem bastı. Yağmur azaldı, balıkçılar azaldı....birkaç abim denemeye başladı. Yok-yok-yok....Neyse dedim, mera boşalmışken hiç değilse çapariye yüzme öğreteyim. Yarım saat kadar olta attım. Bi balık tuttum bi balık tuttum.. inanamazsınız 🙂 1 (bir) balık tuttum.🙂))) serçe parmağımdan biraz büyük istavriti, kırgınlığımdan öpmeden suya iade ettim.🙂)) Günün özeti görsel aşağıda, şunu bir kez daha anladım ki? İstanbul balıkları hafta sonu mesai yapmıyor arkadaş. 🙂 Yahu yaşım 50'yi geçti ve palamut'da hala siftahımız yok. yazık bana 🙁 🙂 İlk tuttuğum Palamut'u çerçevelettirip duvara asacam..🙂)