Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
İşte bunu demiştim politik algılanmış üstüne de bir çok arkadaştan fırça yemiştim

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben asla siyaset sevmem, haklı gördüğüm yerde söylerim lafımı,
Bora abi haklısın, hemen siyasi anlayanlarda olacaktır.

evet hasan bey nasipse bugun so

n iş günüm yarın 1 haftalık seneliz izine başlıyorum.kısmetse buluşur av yaparız kartal sahilde
geçen senden 1 hafta izne çıkıp yemli takılmıştırnız, 15 gün erken olabilir yemli için,
Geçen akşam dragos ta denedik 1 tane aldık, hala kısır olsada bu saatten sonra tek tük yapmaya başlaması gerekiyor tahminimce,
Fırsat bulursak kartalda yine yemli yapabiliriz,
Syg.

Ben asla siyaset sevmem, haklı gördüğüm yerde söylerim lafımı,
Bora abi haklısın, hemen siyasi anlayanlarda olacaktır.
haber içeriğinde siyasi birisinin olması dolayısıyla siyasi anlam çıkarılması yadırganacak bir şey değil ama hepimizi ortak temennisi gelecek nesillere bırakılacak yaşanılabilir güzelim ülkemizin olması ve bunun için birilerinin çaba göstermesi.

Uzun zamandan sonra ilk defa fırsatını buldum, dün gece hazırlıklar 24:00'a kadar sürdü. Saat 06:30'a kuruldu, uyumak ne mümkün.. günün yorgunluğu ve uykusuzluk vurmuş olacak ki? sızmışım. Ama kafamdaki balık enerjili saat 06:20'de KALK dedi. Zaten malzemelerimi hazırlamıştım. Hızlıca bir kahvaltı (cık). 06:45 araç hareket ettirildi. 07:15 Tarabya (oteli Sarıyer istikametine doğru geçince otobüs durağının bulunduğu yer) Arabanın kıçı biraz dışarıda kalacak şekilde bir yer bulundu. Her zaman yapıldığı gibi önce mekan'a (meraya) bir göz atmak için çıkıldı. Aman Allah'ım didim. 🙂 Bütün İstanbul toplanmış. Arabaya zor da olsa bi kıçlık yer bulduk DA? olta atacak aynı oranda🙂) bir yer bize YOK. 🙂)) Neyse dedim, çok hevesli gözükmeyeyim. Atanları izledim. Çekenleri izleyemedim, çünkü yoktu. Bir abimiz çapari ile 1 adet makul boy uskumru irisi alınca? kurtlar dürtmeye başladı. Ama cidden sıkıntılı olacak gibi görünüyor, gel vazgeç '' cumartesi İstanbul Boğaz Turu '' attığını farzet diye kendimi kandırmaya çalışıyorum. Ama kurtlar rahat bırakmıyor ki? Ama çeken de yok? Sanki biraz istavrit var? ara ara alanlar oluyor. En iyisi ben istavrit atayım? Açtım 1-2 atış... Yağmur mu geliyor ne??? Toplayayım yahu, gerçi araba hemen arkamda, yağmurluğum falan da var ama zaten balık yok, az da olsa ıslanmaya değmez.. Topla takımı.. Yağmur ama ne yağmur?🙂))) Kaçanlar kaçtı, arabaya süper bir yer açıldı. Arabaya oturulup yağmur seyredildi. Onca kalabalık bir anda sırra kadem bastı. Yağmur azaldı, balıkçılar azaldı....birkaç abim denemeye başladı. Yok-yok-yok....Neyse dedim, mera boşalmışken hiç değilse çapariye yüzme öğreteyim. Yarım saat kadar olta attım. Bi balık tuttum bi balık tuttum.. inanamazsınız 🙂 1 (bir) balık tuttum.🙂))) serçe parmağımdan biraz büyük istavriti, kırgınlığımdan öpmeden suya iade ettim.🙂)) Günün özeti görsel aşağıda, şunu bir kez daha anladım ki? İstanbul balıkları hafta sonu mesai yapmıyor arkadaş. 🙂 Yahu yaşım 50'yi geçti ve palamut'da hala siftahımız yok. yazık bana 🙁 🙂 İlk tuttuğum Palamut'u çerçevelettirip duvara asacam..🙂)

Dosyalar

• IMG_8277.JPG
    IMG_8277.JPG
    65 KB · Okunma: 946
  • IMG_8278.MOV
    IMG_8278.MOV
    76.4 MB · Okunma: 975
Dun ku avimizdan kareler bu arada Cemil abinin herkese selami var.
Girgirlarin istilasina kadar Sabah suyu 14 adet.
65283 dosyayı görüntüle
1saat yeme icme cay sigara molasini ardindan girgirlarinda aglarini toplamasi uzerine atislarimaza basladik. Gunu toplam 40 adet guzel bir skorla bitirdik. Kirilan kamislarin,rapalalarin,acilan ignelerin,kacan baliklarin buyuk oldugu bi avida saat 15:00gibi sonlandirdik.

65284 dosyayı görüntüle 65285 dosyayı görüntüle 65286 dosyayı görüntüle 65287 dosyayı görüntüle

Aleykümselam.
Maşallah kırmışsınız balığı.
Biz daha siftah edemedik balık geldi geçti 😡

• Beğen
Tepkiler: Rx7
yok öle deil ara sıra balıkta kaçabiliyor doğruda ben bi ara bunu denemiştim çok fena bindi takılacak gibiydi oltayı yukarı doğru bi anda çekince sardığımda olta zar zor geliyodu ama sonuçta geliyodu yani ,yavas sarabiliyodum sonra kiyi ya az kala birakti kasigi yani tasmayi atmayinca diptenmi gidiyor bisey yapiyor ve kasigi takimimi takıp kaciyor

Kerem sana takılan balık yanağından takılmış,
yanaktan-kafasından veya sırtından takılan balık çok ağır basar makinanın kolunu döndüremezsin
balık kendini kurtarmak için hamle yapar ve etinden batan iğneden kurtulur
bana Karaköyde sırtından uskumru takılmıştı, olta dibe takılır gibi his verir
denizden çöp çekermiş gibi kamışın ucunu geriye çekip boşluğunu alıp- kamışın ucunu geriye çekip boşluğunu alıp balığı öyle çıkarmıştım,
sende birdaha böyle dene.

gece 11 sabah 8.30 akşam yemlide bir hatrı sayılır lüferle siftahı yaptım sabah tarabya deneyelim dedim 3 tane palamut alındı sonra işe geçtik mecburi yemlinin tadı yok avrupa yakası boğazda akşam talan etim kimsede birşey yok 2 yaprak haricinde spidede bir arkadaş bir parça almış diiğer spinilerde bişey yok komple boğazı gezdim bilginize.65293 dosyayı görüntüle 65294 dosyayı görüntüle 65293 dosyayı görüntüle 65294 dosyayı görüntüle

Yağmur sonrası tarabya ya gittim. Durağın olduğu kısımda serçe parmaktan küçük kraça tutan hanımlar vardı. Üzüldüm. 2 ile 5 arası dinlenerek palamut çalıştım. 1 adet kandırabildim. Çevremde 3 adet alındı. Biri kiloluktu. Açıkta istavrit vardı. Ara ara çapari çalışanlar alıyordu. Gırgırlar sürekli ağ atıyordu. Kavak açıklarında sürekli ufak tekneler dolandı. Bu hafta da geçen hafta olduğu gibi skor 1 de kaldım. Haftaiçi gelen raporları kıskanmıyor değilim ama spor oldu işte.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back