Orası saray burnu değil....
Spin mi ?evet arkadaşlar biraz önce cok sevdigim arkadaş mesaj attı videolu dün akşam paşalinaında 11 yakın dişli almış ve 7 tanesi tam cinekop4 tanesi sarı kanat görmesem inanmazdım ve balık oldumu mera önemli degil gidip cubukluda kalabalıga girmeye gerek yok adam paşalimanında sakince balıgını tutmuş cubukluda kalabalıkda 20 dişli tutacagıma sakin yerde 10 tane tutmaya razıyım yani anlıyacagınız haifi akıntılı yerde balık daha büyük cubukluda daha ufak şuan
Balığa orada basladım baliktan da orada sogudum 🙂Bana mi dediniz anlayamadım?
Bana dediyseniz şayet burada mera paylaşmama konusunda çok mücadele ettim büyük problemler yaşadım bazı arkadaslardan sağolsunlar bir tek sövmedikleri kaldı ama sonrasında düşündüm en zor meralardan biri olduğumuz için paylaşmayı uygun gördüm kaldı ki belli tecrübeye sahip olmayan kişi ve kişiler Üsküdar da zaten avcılık yapamıyor,
Keşke ben bu uğraşı verirken sizleri de yanımızda görseydik 🙂
Ayrıca benim raporlarımın %99.9 unun Üsküdar'dan olduğunu bilmeyen yoktur,
Ayrıca günümüz şartlarında ve teknolojisinde artık boğazda nerede balık alınıyor bunu öğrenmek ne yazık ki çok kolay...
Rastgelsin
arkadaşlar bu sene forumda bir şey cok dikkatimi cekdi yıllardır amatörce dişli kovalarım 5 yıldan beride forumu takıp ederim bu senedeki yaprak tartişması yanı kücük balık muhabbeti hiç bu kadar olmamıştı sizde farkındasınız sanırım yanlış anlaşılmasın yeni yeni oltacılar limit altı demeden balıgı kovaya adıyor yada balık olmadıgından ne gelirse alırım diyor şayet ikiside yanlış daha güzel balık tutmak istiyorsak vicdanı limite uyalım ..umarım bu sene önümüzdeki seneyi aratmaz ...
youtubeda gordum sadece 🙂Orası saray burnu değil....