Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
kendi yaptığım capariler iyi olmasada idare ediyor 😀
66804 dosyayı görüntüle

Eline sağlık Kerem kardeş ama nacizane tavsiyemdir
1)köstekleri (igneye baglanti kısmını) kirmizi ve ya turuncu ojeyle boya ya da boyalı hazır halde köstekle yaparsan daha iyi olur(bence)
2)köstekler tüyleri çok kalın onun yarısı kadarını kullan ve biraz daha uzun olursa daha dikkat çekici olur(bence)
3)muhakkak çaparilerinda kösteğe bir tel ve ya 2 tel morararan flostan kullan düz mor da olur ama beyazımsı moraran parlak flos var (balıkçı dükkanlarından ya da tuafiyecilerde bulursun) ondan tek sıra bile olsa at çok faydasını görürsün (bence)
Rastgelsin

QuickMemo+_2017-11-06-17-43-28.png

Kerem kardeş bu sana emsal olsun çaparilerinde bu formu uygula karışık renkler olabilir ama bu oran bence tam oran 😉
Not:Emege saygı resim internetten alıntıdır,
Rastgelsin

Kamış da Grip Uygulaması Son hali
89169f35d22f1a4ba04a4da184d3a839.jpg
e32c7fc01f0921606a5859ca3e34830f.jpg

Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vuralım alttan başlasaydın daha iyi olurdu, ben raketlerime ve kamışlarıma hep alttan başlarım 😉

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kırmızı varsa ben de benim Vega potenzaya takarım sarı kırmızı olur iyi fikir 😉
Bu arada Vural usta N'olucak bu Fener'in hali 🙂
Bütün ihale topal'a kalmış yazıktır günahtır
Rastgelsin
Kırmızı wilson'da var ilker gayet yakışıklı olur

66805 dosyayı görüntüle

Kerem kardeş bu sana emsal olsun çaparilerinde bu formu uygula karışık renkler olabilir ama bu oran bence tam oran 😉
Not:Emege saygı resim internetten alıntıdır,
Rastgelsin
o kadar ince ayrıntıya girersem 1 kösteği 10 15 dkda anca yaparım sanırım 😀 benimki klasik doğal halinde yaptım 🙂 kösteklerin uzun sürede yapıldığını bilseydim hazır köstek alırdım.Disli caparisini kalın misinayla bağladığım için kolay oluyodu,kısa sürüyordu 😀

o kadar ince ayrıntıya girersem 1 kösteği 10 15 dkda anca yaparım sanırım 😀 benimki klasik doğal halinde yaptım 🙂 kösteklerin uzun sürede yapıldığını bilseydim hazır köstek alırdım.Disli caparisini kalın misinayla bağladığım için kolay oluyodu,kısa sürüyordu 😀
Elin alışınca tıkır tıkır yaparsın kerem başlarda zor olur sonra rahatlarsın

Vuralım alttan başlasaydın daha iyi olurdu, ben raketlerime ve kamışlarıma hep alttan başlarım 😉

altdan basladım abı sarmaya sarı renk bı yerde gorur ısen abı haber et benım sarı , lacıvert uyum saglamam lazım 🙂

Söylemeyecektim ama hadi söyleyeyim, sarı da yonex'de vardır

ahaaaa yonex nedır abı alısverıs merkezımı yoksa grıp markasımı ?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back