Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Yazık gunah be ayıptır. .adama dedim bunlara yazik degilmi diye abi bunlar iyi gecen hafta daha ufaklarini sattim demezmi iyi halt ettin dedim bana niye kiziyorsun balik haline bu balik girmese bizde almayiz dedi adamda hakli ..6 kasa yaprak hatta defne yapragi vardi ulan bekleseniz cinekop olsa o 6 kasa 20 kasa olurdu sarikanat olsa 30 kasa olurdu kendi ayagimiza sikiyoruz bu kafayla bizden bir b...... olmaz

Dosyalar

• 20171113_131547.jpg
    20171113_131547.jpg
    129.9 KB · Okunma: 898
  • 20171113_131544.jpg
    20171113_131544.jpg
    77.7 KB · Okunma: 887
bu sene bogaza 2 kere indim birinde palamuta 2 saat takıldım nasibimizi aldık birde akşam yemliye ondada 5 dakika arayla yaprak gelince avı sonlandırıp evi geldim ogün bügün daha sahile indigim yok inersem gercekden moral bozulacak kovaya yaprakları alanlara laf söylemeden duramıyacam o yüzden biraz daha sabır diyorum

İnsanlar çok değişti kaşının üstünde gözün var diyorsun kavga çıkarıyor.Bu yüzden küçük tutmuşsun yaprakmış defneymiş bu muhabbetlere hiç girmiyorum.Adam olsa zaten kovaya atmadan önce düşünür .Çoğu kişi için geçerli değil ama adamın da adam olduğunu zamanla anlıyorsun bir anda yargılamamak lazım.

Belli zamandır benimde sizler ile paylaştığım yaprak raporları canımı sıkıyordu.Hele bugün iş sebebiyle Üsküdar’a gittiğimde arabayı otoparka çekip cigara molası için camiye indiğimde gördüğüm yaprak katliamı yüzünden ulan bundan sonra bende toplayacam diyerek sinirle ayrıldım sahilden.Harbi baya darlandım bu siteye bile içimden sayarak arabama bindim.
15 dk sonra telefonum çaldı arayan geçen hafta Sandal’da balık avı resmini bana yollayınca alma o balıkları diye uyardığım arkadaştı.Zafer dedi senin saldığın balıklara bunlar büyük neden salıyorsun demiştim ya dedi bugün ne oldu biliyormusun diye sordu.Pazara indim çinekop alacaktım baktım tezgaha çok ufak bunları Zafer görse ne der acaba dedim kendime ve kardeşim haklıymış küçük balık alınmaz imiş dedi.
Bunu duyunca bir tebessüm belirdi bende eyvallah dedim.
Hepinizden Allah razı olsun

sevgili ustam
bugün zokayla tarif ettiğiniz şakşak yem stilinde yemi takmaya çalıştım fakat pek başarılı olmadım. size çok güzel anlatmışsınız fakat ben pratiğe dökemedim.

bu konuyu resimlendirme veya video çekme imkanı varmı değerli ustalarımızdan rica etsek.
internette de araştırdığımda şakşak takım donatılması veryantları tam anlamıyla aydınlatıcı bir şekilde mevcut değil.
fb_img_1473146886070.jpg

Nedeni balığın ufak olması.
Üstat bu yorum bana ait değil, sondaki iki kelime bana ait.Başka forumdan kopyala-yapıştır yaptım, durumun vahametini göstermek baabından. Adam çok balık kaçırdım ne yapayım diye soruyor, aman Allah'ım cevapları görseniz, beyin vücudu terk etmiş. Gururla anlatıyor 12 cm'den küçük yok diye. 10 numara sinek iğne bağla, fletonun heryerine sapla kaçırmazsın dedim.

Üstat bu yorum bana ait değil, sondaki iki kelime bana ait.Başka forumdan kopyala-yapıştır yaptım, durumun vahametini göstermek baabından. Adam çok balık kaçırdım ne yapayım diye soruyor, aman Allah'ım cevapları görseniz, beyin vücudu terk etmiş. Gururla anlatıyor 12 cm'den küçük yok diye. ............................... .............. kaçırmazsın dedim.
Bu yorumdakini bile yapacak olanlar var aman dikkat

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back