Benim de elime oturmadi o kamışa twinpower canavar gibi olur 😉
Aynen twin ile yola devam ederim 🙂
Benim de elime oturmadi o kamışa twinpower canavar gibi olur 😉
Pardon Arkadaşlar,Bugün Sarıyer, bebek ve Ortaköy arası araç ile gezme şansım oldu. Hep yaprak çinekop hiç görmedim Hatta bir kişide serçe parmağım kadar yaprak vardı. herkes çapari ile avlanıyor.
sevgili ustam
bugün zokayla tarif ettiğiniz şakşak yem stilinde yemi takmaya çalıştım fakat pek başarılı olmadım. size çok güzel anlatmışsınız fakat ben pratiğe dökemedim.
bu konuyu resimlendirme veya video çekme imkanı varmı değerli ustalarımızdan rica etsek.
internette de araştırdığımda şakşak takım donatılması veryantları tam anlamıyla aydınlatıcı bir şekilde mevcut değil.
Üstat bu yorum bana ait değil, sondaki iki kelime bana ait.Başka forumdan kopyala-yapıştır yaptım, durumun vahametini göstermek baabından. Adam çok balık kaçırdım ne yapayım diye soruyor, aman Allah'ım cevapları görseniz, beyin vücudu terk etmiş. Gururla anlatıyor 12 cm'den küçük yok diye. 10 numara sinek iğne bağla, fletonun heryerine sapla kaçırmazsın dedim.Nedeni balığın ufak olması.
Bu yorumdakini bile yapacak olanlar var aman dikkatÜstat bu yorum bana ait değil, sondaki iki kelime bana ait.Başka forumdan kopyala-yapıştır yaptım, durumun vahametini göstermek baabından. Adam çok balık kaçırdım ne yapayım diye soruyor, aman Allah'ım cevapları görseniz, beyin vücudu terk etmiş. Gururla anlatıyor 12 cm'den küçük yok diye. ............................... .............. kaçırmazsın dedim.