Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Kıyıda avlanan balık ticari olarak avlananın %1 i bile etmez bu yüzden balık nesline pek etki edeceğini düşünmüyorum ama işin ahlaki ve vicdani boyutunu da gözardı etmemek lazım yapyığımız ava da saygı duymalıyız gerçi birbirimize saygı duyamıyoruz ki ava nasıl olsun.Bu yüzden eğitim hakikaten şart.
Ben anlamak icin soruyorum saygi duymaliyiz demissiniz mesela ben kovasina serce parmak kadar balik atani gordum saygimi duymaliyim?

Eklemek istedigim bi not da biz yuzde 1lik kisim olarak ustumuze duseni yapmazsak bir parca aydinlik varsa onuda kapatmis oluruz
Bogazda kiyidan av yapan gunde 1000 kisi olsa herkezde 5 yavru olsa kiyidan duman ettik zaten ulasabilecegimiz erimleri. Katilmiyorum herkez elini tasin altina koymali, oncelikle devletin cezai islemleri gercekten uygulanmali.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba
Malesef boğazda ve çevrelerde artık balık yok, radarlarla balıkları takip eden tekneler, balığı gördümü 2 dk içinde ağ ile balığı çevirip alıyor. Çubuklu sahilde bu olaya şahit olan çok olmuştur. Sen orada olta atıyormuşsun hiç saygı yok adamlarda 2 metre açığına ağ seriyor adamlar oltanıda alıp gidiyor.Yapacak birşey malesef yok.İstanbul dışına çıkalım dedik saroz körfezine gittik, oralardada balık yok.Bu hafta sonu (06.01.2018-07.01.20189 riva, şile, ağva taraflarında olta atacağız hiç umudumuz yok amaç gezmek eylenmek.Herkese rast gelsin.Av raporlarını yayınlarım.Saygılarımla.

Merhaba
Malesef boğazda ve çevrelerde artık balık yok, radarlarla balıkları takip eden tekneler, balığı gördümü 2 dk içinde ağ ile balığı çevirip alıyor. Çubuklu sahilde bu olaya şahit olan çok olmuştur. Sen orada olta atıyormuşsun hiç saygı yok adamlarda 2 metre açığına ağ seriyor adamlar oltanıda alıp gidiyor.Yapacak birşey malesef yok.İstanbul dışına çıkalım dedik saroz körfezine gittik, oralardada balık yok.Bu hafta sonu (06.01.2018-07.01.20189 riva, şile, ağva taraflarında olta atacağız hiç umudumuz yok amaç gezmek eylenmek.Herkese rast gelsin.Av raporlarını yayınlarım.Saygılarımla.
gırgırlar bişeyde bulamicaklar , kendileri yaptı kendileri buldu olan onlara olucak asıl

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back