Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Tubertini hadi söyledim

ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
birde bu misinadan ziyade dediginiz gibi atış şekliyle bırakma zamanlaması zamanlamam bazen parlaklığa çarpıp yamuk atışa sebeb oluyor ama bazen ole bisey yapiyomki bırakma zamanlamasına gerek kalmadan direk gidiyor ama ona rağmen kanala az kala geride kaliyo gibi ama bi önemli kismida kamışın ters dönük olması o eziyet onu dönderim derken misinadan dolayı atiyoken patlatabiliyoz en kritik yerlerden biri

arkadaşlar boğazda balık durumundan haberi olan var mı?
yarın ince bir gideyim diyorum da? var mı tavsiyesi olan , olup da paylaşmak isteyen.🤣🤣🤣
iyi dua alırsınız.... zira fena halde balık krizi geldi.😱
yarın karaköyde olucam isterseniz gelebilirsiniz herkesi beklerim 🙂

yarın ince bir gideyim diyorum da? var mı tavsiyesi olan , olup da paylaşmak isteyen.🤣🤣🤣
Yarın sabah boğazdayim inşallah. Rüzgar durumuna için bı sualim olmuştu ama sallamadi kimse ?
"Kuzey doğudan 35 km hızla esen rüzgarda x marka kamisla y marka ip sarılı iken 150 gr kurşunla atış erimim ne olurdu acaba" diye mi sorsaydim diye düşünüyorum şimdi 🙂 🙂 🙂

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın sabah boğazdayim inşallah. Rüzgar durumuna için bı sualim olmuştu ama sallamadi kimse ?
"Kuzey doğudan 35 km hızla esen rüzgarda x marka kamisla y marka ip sarılı iken 150 gr kurşunla atış erimim ne olurdu acaba" diye mi sorsaydim diye düşünüyorum şimdi 🙂 🙂 🙂

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burayada bak istersen fikir verebilir> (link)

Bugün değerli arkadaşımız @Mektupla Haşmet abimizle beraber Çamlıbahçe - Tarabya hattında canlı mahlukata rastlayamadık , herkes biri tutmaya başlasada bizde atsak modunda kamış tripodda bekliyordu 🙂

Çoğu kişi suyun rengi sebebi ile balık olmadığını yarın öbür gün güzel yapabilir şeklinde düşünüyordu ..

Son düzenleme:

Yarın fırtınamsı rüzgar lodos var, yağış veriyor.
Balık havası olacağını zannetmiyorum. Bu hava keyif vermez. Benim düşüncem tabi.

Bugün Aşiyan Parkının karşısında 4 saat kadar bir zamanda 1 kg istavrit aldım. Oldukça iyi boylardaydı ama seyrekti. Yakın mesafeden kıraça tutanlar vardı.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back