Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar merhaba.
Kandilliden geliyorum.
200 gr kurşun arkası rapala ile palamut alıyorlardı.
Ben erken yoruldum, oradakiler baya tecrübeli 200 gr çalışmaya.
Bana denk gelmedi ☹️☹️

200 gr söylerken kolay da atıp çekerken çok zor. Takım iyi olsa da yoruyor. Peşpeşe her 5 - 10 atışta dinlenmek gerekiyor. Zira kol ve omuz bitiyor. Açıktan peşpeşe 3 palamut çeken birini görmüştüm 3. Balığı alırken son 15 20 metrede resmen ağlıyordu 🙂

Bugun tarabya vilayet evlerde jigle palamuta attim. Hic alamadim ama 2 tane kacirdim. Ozellikle ikincisi daiwa bg 5000 i kilitleyecek kadar gucluydu. 10 metrede ayna verdi gorenler kilo uzeri oldugunu soyledi fakat alamadik iste. Savage gear zebra glow mavi 60gr a vurdu ikisi de
Mahmut’un orada(durak) alan oldumu ?

200 gr söylerken kolay da atıp çekerken çok zor. Takım iyi olsa da yoruyor. Peşpeşe her 5 - 10 atışta dinlenmek gerekiyor. Zira kol ve omuz bitiyor. Açıktan peşpeşe 3 palamut çeken birini görmüştüm 3. Balığı alırken son 15 20 metrede resmen ağlıyordu 🙂

Yani atmakta sıkıntı yokda gerçekten çok yoruldum.
Makinama güvenmeme ragmen hızlı sarma konusunda kolum çok yoruldu.
Şimdi kollarım için ağırlık mı çalışsam diye düşünüyorum.

Bugun tarabya vilayet evlerde jigle palamuta attim. Hic alamadim ama 2 tane kacirdim. Ozellikle ikincisi daiwa bg 5000 i kilitleyecek kadar gucluydu. 10 metrede ayna verdi gorenler kilo uzeri oldugunu soyledi fakat alamadik iste. Savage gear zebra glow mavi 60gr a vurdu ikisi de

Kandillide de spin takımı yanında olanlar vardı. Ama jig attılarmı bilmiyorum.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back