bosporus fisher
Daimi Üye
Bugün Boğaz’da kurşun arkası çalışanlardan rapor yokmu nedir son durumlar
Kalender kılık yoktu deniz havasını içimize çektik geldik.Bugün Boğaz’da kurşun arkası çalışanlardan rapor yokmu nedir son durumlar
Raporları biriktiriyor millet. Anlık paylaşım yapan yok. Balık işi bittimi buda benden olsun, gecikmeli av raporu, yapmış olduğum bir kaç av, şeklinde paylaşımlar gelir. Ama durum genel olarak son 1 hafta için çok iç açıcı değil. Haftaya hafaların soğumasıyla beraber sularda soğumaya başlar iyice şuan ortalama 17.5 derece 15 dereceyi gördümü kıyılar şenlenir 10 dereceye düşene kadar verimli geçer. Daha sonra sizin gibi ustalardan kurşun arkası açıktan derinden gelen paylaşımları seyrederiz.Bugün Boğaz’da kurşun arkası çalışanlardan rapor yokmu nedir son durumlar
Kılıçbaliğida yakalanmış ağlara sabah haberde denk geldimMarmarada yakalanmis bu sene her baligin buyugu var anlasilan 😕
Troller birakirmi hic D:Kılıçbaliğida yakalanmış ağlara sabah haberde denk geldim
Bende bi takim var eger istersen mesaj atabilirsinzaten alacağım kamış da yok Tr'de.
11-12 ft 1-4 oz hafif 3 parçalı kamış shore spin jig atmak için..
Onu bende sordum abi uskumrunun coktan baslamasi gerekiyodu ama bu sene uskumru olcagini hic zannetmiyomHerkez palamutu soruyor da ben su kirk yil sora marmaraya gecen uskumrulari merak ediyorum geri gelmicekler mi 🙂