Aynen abi 😀Tebrikler kardesim 🙂 Baligi kirmissin 🙂 Demekki soguga ve zorlu meraya direnen kazaniyormus 😉
Aynen abi 😀Tebrikler kardesim 🙂 Baligi kirmissin 🙂 Demekki soguga ve zorlu meraya direnen kazaniyormus 😉
85030 dosyayı görüntüle
85031 dosyayı görüntüle
Bugunki sartlar zorluydu cok taktım ve ani kar yagisi soguguda etkisi , balik bugunde seyrekti daha verimli olur ileriki gunlerde ins herkese bol avlar 😉
bedeni kaçlık yapıyorsun kalın geldi bana belki fotoda öyle çıkmıştır85030 dosyayı görüntüle
85031 dosyayı görüntüle
Bugunki sartlar zorluydu cok taktım ve ani kar yagisi soguguda etkisi , balik bugunde seyrekti daha verimli olur ileriki gunlerde ins herkese bol avlar 😉
Abinin dediği tutarsa süper vallaKaradenizden çok sağlam balık geliyor , boğaziçi bu sene çinekopa sarıkanata doyacak ayrıntılar canlı yayında (link)
Karadenizden çok sağlam balık geliyor , boğaziçi bu sene çinekopa sarıkanata doyacak ayrıntılar canlı yayında (link)
Kalin zaten 0.30 iri balik ihtimaline karsi 🙂bedeni kaçlık yapıyorsun kalın geldi bana belki fotoda öyle çıkmıştır
Hava çok güzel şimdilik
Keşkeler çok
Gidebilecek olana Rastgelsin
🙁
An itibariyla istikamet Çubuklu inşallah erken kalkmaya değer, oğlene doğru av hakkında bilgiler verecegim🙂🙂