Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bugunku yakaladigim baliklar 7 zargana 1 levrek 3 tanede zargana kacirdim kismet deilmis 🙂
Ama levrek supriz oldu takimi patlatti saskinliga ugradim.lufer zannettim su ustune cikinca kefale benzettim kiyiya cektim takim patladi kasik yavasca asagiya gitti baktim balik kasikta yok baktimki kiyiya dusmus neyseki 😀 gelmeyen levregi almak sasirtti acikcasi kefale o kadar benziyoduki 😀
96779 dosyayı görüntüle
Kerem 4 5 tane zargana ayarlayacakdın sözde

Bugunku yakaladigim baliklar 7 zargana 1 levrek 3 tanede zargana kacirdim kismet deilmis 🙂
Ama levrek supriz oldu takimi patlatti saskinliga ugradim.lufer zannettim su ustune cikinca kefale benzettim kiyiya cektim takim patladi kasik yavasca asagiya gitti baktim balik kasikta yok baktimki kiyiya dusmus neyseki 😀 gelmeyen levregi almak sasirtti acikcasi kefale o kadar benziyoduki 😀
96779 dosyayı görüntüle
Tebrikler Kerem, zarganayı ipeklemi alıyorsun?

96779 dosyayı görüntüle
Maşallah. Levrek gelmesi çok güzel olmuş.

Maşallah. Levrek gelmesi çok güzel olmuş.
İsin en tuhaf yani kasik patlarken balik nasil kiyiya dustu denize bakiyom baligin son durumu ne diye 😀 haha bi baktim balik kiyiya kasik suya dusmus patlamis bi sekilde asagiya iniyo napcami sasirdim baligi ariyom kasigi almaya calissaydim belki kurtarirdim ama o heycanla baligi aramisim

Bizde Bismillah dedik sezonu açtık çok şükür.

Anadolu yakası, akşam suyu, 18 den sonra..
37c00ea60a3b824c3870b4ec603e1114.jpg

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back