Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Az önce semt pazarından çıktım. Balık tezgahında yaprak çino, sarıkanat adıyla satılıyor. Avucuna sığmaz boyutta. İstavrit kilo 25 TL.

5 sene sonra takoz istavritleri çino diye satacaklar.

Hafta sonu gidecek arkadaşlar yağmurluk muhakkak olsun yanınızda,rüzgar işinizi baya zorlaştırır. Takım olarak tek bir balığa odaklanmayin. İnce takım çapari 25-50 gr arasi birkaç kurşun,sıyırtma kurşunu vs malzeme çantanıza bulunsun. Ben hakkımı hafta içi kullandım. Birbuçuk kilo istavritle döndük çok şükür. Şimdiden rastgelsin..

Arnavutköyde gece vapur iskelesinin oralarda LRF ile silikon veya baby jig deneyip başarılı olan oldu mu hiç?

Abi şuanda durum farklı değil yavru palamutçukları ada istavriti diye iri tırsileri ada çinekobu diye pazar tezgahlarında satıyorlar bu adada bütün balıklar mutasyon geçiriyo herhalde 🙂

Yaparlar, millet balıktan anlamıyorki, ne çeşidini biliyor ne nasıl ayıklanacağını biliyor ne de nasıl pişirileceğini. Balıkçı tezgahı önünde bu ne balığı, nasıl pişirilir diye soranlar dolu en bilindik balıklar için. Bunlarda geçiriyorlar istedikleri gibi.

Sarayburnu sabah iyiydi ben çok takılmadım.

Dosyalar

• 108A978C-C10F-429E-9A22-5931CF622948.jpeg
    108A978C-C10F-429E-9A22-5931CF622948.jpeg
    54.2 KB · Okunma: 499
Merhabalar cümleten. Forum'u bir yılı aşkındır takip ediyorum. Bir süredir de kayıtlı üyeyim. Geçen yıl kurşun arkası at-çek avcılığına başlamış birisi olarak tecrübelerinizden, paylaşımlarınızdan istifade ettim, ediyorum. Herkese teşekkürü borç bilirim. Bu ilk mesajım. Bundan sonrası için de sizlerden istifade etmeye ve mümkün mertebe av raporlarımı vs. paylaşmaya devam edeceğim. Tekrardan teşekkürler.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back