Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Kısacası sıyırtma yaptığımız iğneye takıyoruz ... aslında bu resimdeki silikonlardan bende var sanırım boyut büyüdükçe gördüklerim gözüme farklı geldi. Kullanırken sudan çıktığında kendi etrafında son hızla fırıldak gibi dönmesine uyuz olmuştum. Peki şöyle sorsam. Ben kuyruktaki çıkıntı aşağı bakacak şekilde takıyorum iğneye. Başka bir yöntem var mı? ya da dikkat etmem gereken bir şey bu fırıldak gibi dönme konusunda...

Kendi orjinal iğnesi var
Misinayı 0,18 yaptım dönme sorunu bitti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cengizde satılan miniklerin kendi iğnesi yok . 9-10 numara normal istavrit iğnesini takabiliriz.

Benim dediğim silikonlar sadece istavrit için değil özellikle levrek için üretilmiş silikonlardır
İzmirde çok tercih edilir
Azman sarı kanat istavrit avında kullandım.
Bu gün de Boğaz’da ilk kez denedim
Sınavı geçti
Birde misinayı patlatan vardı muhtemelen palamut idi bugün av yaptığım merada dün 7-8 palamut almışlar
Kurşun arkası denedim başarılı olmadı
70 gr sıyırtma kurşunu başarılı oldu
40 gr kurşun dibe inmediği için alamadım
Birde kendi orjinal iğnesi klasik istavrit iğnesi gibi değil iri balıkla baş edecek kadar güçlü
İğne açılmadığı için bugün misina patladı
Kısaca kıraçayı da aldığı gibi ender de olsa palamut levrek gibi balıklarında kaçırmıyorsun
Denemeni öneririm

Benim dediğim silikonlar sadece istavrit için değil özellikle levrek için üretilmiş silikonlardır
Sınavı geçti
Birde misinayı patlatan vardı muhtemelen palamut idi bugün av yaptığım merada dün 7-8 palamut almışlar
Birde kendi orjinal iğnesi klasik istavrit iğnesi gibi değil iri balıkla baş edecek kadar güçlü
Kısaca kıraçayı da aldığı gibi ender de olsa palamut levrek gibi balıklarında kaçırmıyorsun
Denemeni öneririm

Sizin aldığınız orjinal ragot raglou . Bodrumda levrek avladım bombardo arkasında da jigheadle de . Onların boyu min 55 mm . Bu cengizde satılanlar onların tabiri caizse çakması . İstavrit için aynı modeli küçültmüşler. Dediğiniz gibi orjinal iğneleri sağlam teflon kaplı ve deliklidir. Bunlar da iğne yok kendiniz düz bir iğne uyduruyorsunuz.

Sınavı geçti
Denemeni öneririm

Hangi renk ve modelleri kullandınız acaba?

Sizin aldığınız orjinal ragot raglou . Bodrumda levrek avladım bombardo arkasında da jigheadle de . Onların boyu min 55 mm . Bu cengizde satılanlar onların tabiri caizse çakması . İstavrit için aynı modeli küçültmüşler. Dediğiniz gibi orjinal iğneleri sağlam teflon kaplı ve deliklidir. Bunlar da iğne yok kendiniz düz bir iğne uyduruyorsunuz.
O çakmalardan hiç sonuç alamadım
Orjinallrrden elimde vardı ya 6,5 yada 7,5
Tam hatırlamıyorum
Bu gün çok güzel iş yaptı
5-6 tl ye satıyorlar bir kilo istavrit 20 tl
Bir avda kendini kurtarıyor

Son düzenleme:
Daha yeni eve girmek nasip oldu, tarabya otel önü yemli çinekoptan geldim, 4 parça çinekop 1 parça gelincik aldım, bir çok iskorpitide iade ettim. Bu akşam biraz yüzümüz güldü açıkcası.

Dosyalar

• 3ED78968-18A3-4C78-BE80-74E3F179513C.jpeg
    3ED78968-18A3-4C78-BE80-74E3F179513C.jpeg
    33.1 KB · Okunma: 526
  • 34E21FAB-99EC-427D-8167-164F708DE203.jpeg
    34E21FAB-99EC-427D-8167-164F708DE203.jpeg
    49.8 KB · Okunma: 477
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back