Toplarsan seninde olur Kerem😉Abi senin yine iyi bende oda yok 😀 benim onumde boyle takim olsa hucum ederim o kancalar nimet ya 😀
Karaköy rıhtımdada bu konuda çok potansiyel var!
Toplarsan seninde olur Kerem😉Abi senin yine iyi bende oda yok 😀 benim onumde boyle takim olsa hucum ederim o kancalar nimet ya 😀
hahahahahhahahahahCanlı yemle kıyamet gibi lüfer yapması, yakalayanlar hep canlı yem kullanıyor demek ve kıyamet gibi olması bunun sürekli tekrarlanması demek o zaman kıyamet gibi canlı yem lazım demek... Sanırım kafayı yedim 🙂 fazla abartılı gibi geldi...
Luferin karni bos gorunuyor, hayvan yemlenememis, bundan sonra rapala calisir gibi....101054 dosyayı görüntüle
Avrupa yakası yemli saat 20 00 civari
Kerem bu sabah kurşun arkası kaşığa atladı karakoyde eski tellerin içinden atıyorduk koprüye yakın tarafta bizde şok olduk. Sana bi soralım dedik bu ne balığı biz tanıyamadık ne cins olduğunu ...
101059 dosyayı görüntüle
Balık yakalayamıyoruz belki birileri yakalamıştır diye bakıyoruz ama güzel raporda yok baya zamandır forumda , bi şenlensin artık sahiller..
Abi ciddimisin, bizim insanımız onu nasıl temizler, nasıl yer...Semt pazarından Yer Gaziosmanpaşa ,Çarşamba pazarı!
Boğaz Balonları imiş!
![]()
Pazara düştüler artıkın🙁
![]()
sol sandıktakiler yaprak normal istavritten ufaklar😡
Yemin ediyorum ibretlik milletiz haram zıkkım olsun ondan kazandığı para belki de kac kişinin canına mal olacakSemt pazarından Yer Gaziosmanpaşa ,Çarşamba pazarı!
Boğaz Balonları imiş!
![]()
Pazara düştüler artıkın🙁
![]()
sol sandıktakiler yaprak normal istavritten ufaklar😡