Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Gele gele bu boy geldi moralim dustu baliklar hayla ufak yavruda bulunmasi iyi ama buyuyemeyince bozuluyom 1 taneside yine kancami kesti agzinda kaldi kanca kacirdim halbuki bagladigimda boslukta vermedim ama bi sekilde kesmis sonrasindada istavritler vurup durdular 🙁
20191130_180633.jpg

Dün yağan sağanaktan sonra su berbat bulandı. Kıyılardan balık almak şans. Bulanıklığın geçmesi lazım. Çer çöp aktı denize.
Hani oldu da şansa geldiyse oda ufak.
Yemlide su bulanikta olsa gelir abi ama baliklar ufak malesef hayvan sahteyede bakmadi su temizken , yemliye geliyor sadece

Isyerinden arkadaslar sabah suyunda riva da spin yaptılar. Orası tırt olunca anadolu kavagi cubuklu kandilli kanlica vaniköy kuleli üsküdar butun meralarda balik aramislar hic bir yerde ne alan gormüsler ne duymuşlar. Kulelide saat 15.00 dan saat 20.30 a kadar yemli deneyen birisi bir vurus dahi alamamis. Durumlar suan icin berbat. Artık kursun arkasını deneme vakti bence gelmistir. Bu hafta içi kursun arkasi denicem kulelide incirin oradan. Sabah suyunda bogazda olurum vakit buldukca. Durumlari bildiririm.

Selamun aleyküm arkadaşlar sanırım bu sene dişli ailesi göç etmedi ege sularını sevdi eşimin görevi sebebiyle aydına taşındım sıkça ava gidiyoruz normalde şubat ortası mart ve nisan aylarında kofana tutuluyormuş sadece ama 2 aydır her avda denk geliyoruz biz tutmasak bile tutan birileriyle ve üstadların tabiriyle özellikle levrek ve diger balıklarda gözle görünür bir düşüş varmış av verimliliği açısından bugün levrek için ava giden dostlarım lüfer tutmuş bolca hatta sıkılıp başka meralara geçmişler her yerde lüfer kofana varmış hadsizler sıkılmış dalga geçer gibi :naslyany::acpsnr::acpsnr::acpsnr:

Gele gele bu boy geldi moralim dustu baliklar hayla ufak yavruda bulunmasi iyi ama buyuyemeyince bozuluyom 1 taneside yine kancami kesti agzinda kaldi kanca kacirdim halbuki bagladigimda boslukta vermedim ama bi sekilde kesmis sonrasindada istavritler vurup durdular 🙁
101317 dosyayı görüntüle

dun nerde ıdın kerem gozler senı aradı bulamadı kacırdın furyayı 😉

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back