Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
bereketli olsun .
AND .AVR. Ne taraftaydık kamil kardeşim. Uzun aralıklarla mı aldın yoksa bir süre mi yaptı?

bereketli olsun .
AND .AVR. Ne taraftaydık kamil kardeşim. Uzun aralıklarla mı aldın yoksa bir süre mi yaptı?
Avrupa yakası ağabeyim. Sarıyer tarafındaydık. Kısa aralıklarla yaptı diyeyim. Bir süre yapıp kesmedi veya uzun süre bekleyerek almadık. En uzun 30 dakika beklemişizdir. Keyifliydi diyebilirim.

Avrupa yakası ağabeyim. Sarıyer tarafındaydık. Kısa aralıklarla yaptı diyeyim. Bir süre yapıp kesmedi veya uzun süre bekleyerek almadık. En uzun 30 dakika beklemişizdir. Keyifliydi diyebilirim.
Güzel haberler gelince inan kendim tutmuş kadar keyif alıyorum. Yeter ki hareket olsun .
şimdi bi and yakasındaki meraya gidesim var, onun için senden durumu bi öğreniyim istedim.

Güzel haberler gelince inan kendim tutmuş kadar keyif alıyorum. Yeter ki hareket olsun .
şimdi bi and yakasındaki meraya gidesim var, onun için senden durumu bi öğreniyim istedim.
Ben Sarıyeri'in zirve noktasından boğazı izlediğimde boğaz girişi komple sandal. Bu da demek oluyor ki artık dişli ufak ufak bütün meralara giriş yapıyor. Bence en kısa sürede meranızı ziyaret edin. Sizi dişliler karşılayabilir. 🙂

selam herkese
herkesin gecmıs bayrımını kutlarım bunlarda benden yemlı ıstavrit fleto
az once spın denedim gece 3 ten beri meradaydım tık yok..Resimdeki balıklar bayram arefesi aksamı alındı.

spın denemem
Bayram arefesinin sabahı 6 gıbı alındı.fotograf bulanıklıgı ıcın ozurdılerım oan ımkanlar okadardı.
(link)

(link)

(link)

Selam arkadaşlar.

Günler sonra fırsat bulup kardeşimiz de ısrarı ile bayramın 3. Günü kurşun arkası sahte denemesi için mekana indik. Gün doğumu ile birlikte 170 -200 gr arası kurşun takılı sahtelerimizi boğaza gönderdik. Merada 15 kadar kişi vardı. Toplamda 2 balık kandırıldı. Biri kardeşime denk geldi. Akşama da yemli denedik ama istediğimiz gibi olmadı. En azından tekte olsa bir balığı elimize alabildik 🙂 İnşallah daha da bollaşır ve keyifli avlar yaparız 😉

(link)[/URL]

(link)[/URL]

Selam arkadaşlar.

Günler sonra fırsat bulup kardeşimiz de ısrarı ile bayramın 3. Günü kurşun arkası sahte denemesi için mekana indik. Gün doğumu ile birlikte 170 -200 gr arası kurşun takılı sahtelerimizi boğaza gönderdik. Merada 15 kadar kişi vardı. Toplamda 2 balık kandırıldı. Biri kardeşime denk geldi. Akşama da yemli denedik ama istediğimiz gibi olmadı. En azından tekte olsa bir balığı elimize alabildik 🙂 İnşallah daha da bollaşır ve keyifli avlar yaparız 😉

(link)[/URL]

(link)[/URL]

Bereketli olsun cihan abi güzel boy
fırsat bulup inemedim buradan balıklara bakıp mutlu oluyorum artık 😀

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back