Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eminsöyler

Yeni Üye
Adı
ibrahim emin söyler
dün akşam kabataşda sabahladım 2 adet sarıkanat denk geldi kıyıda felaket sayıda yavru balık sürüleri vardı.Köprünün karaköy tarafındada lüfer alanları gördüm saat 22.00 gibi köprü beni cezbetmediği takılmıyorum gidecek arkadaşların bilgisine.

Levrek@

Daimi Üye
Adı
Seyit SUNGUR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
bugun gunduz saatınde bebek - rumeli hisarı bolgesınde olanlar av raporu verebılırler mı ?

leventaskun

Yeni Üye
Adı
levent aşkun
selam aranıza yeni katıldım,,herkes birbirine yardım ediyor ne güzel,,yarın akşam 2-3 kişi boğaza gitmek istiyoruz nerde ne çıkıyor bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim herkese şimdiden rastgele Allaha emanet olun arkadaşlar,,sevgiler..

eminsöyler

Yeni Üye
Adı
ibrahim emin söyler
Aramıza hoşgeldin Levent kardeşim bu aralar boğaza gidemedik ama giden arkadaşlarımız var emirgan ve tarabyadan tatmin edici haberler geliyor birgün diğer bir günü tutmamakla beraber sana rastgelsin.

popeye1907

Aktif Üye
Adı
Gökhan Yazıcıtunç
Dün gece boğazda birkaç nokta dolaştık. Yemli sarıkanat alınabiliyor bu aralar. Şansınız varsa lüferde gelebilir. Boğazın avrupa yakası daha şanslı, zaten kümelenmiş insanları görebilirsiniz dolaştığınızda.

Levrek@

Daimi Üye
Adı
Seyit SUNGUR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
cuma gecisini - cumartesine baglayan gece arnavut koyden - çamlışeşmeye kadar olan kısımda ince takımla istavrit ... gece belirli bir saatten sabaha kadarda çinekop aldılar ordaydım bir arkadasımla olta atmamıza ragmen benım takımımın kalınlıgından dolayı cok az ıstavrıt .. 1 tanede çinekop aldık ama guzeldı .. bir kaç kişidede palamut olduguna şahit oldum bilgilerinize ..

Levrek@

Daimi Üye
Adı
Seyit SUNGUR
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bir Arkadaşımın Söyledigine Göre ..

Arnavutköy - Çamlıçeşme Arasında Gün İçerisinde Bir Arkadaşımız 4-5 Kg Ya Yakın İri İstavrit Almış .. Sarı Kanat Ve Lüfer Alanlarda Olmus yeryer ..

Çamlıçeşme Tekneler Arası Yada Arnavut Koy Iskelesının KurucesmeYe Bakan Tarafından Çok İri İstavrit Çıktıgını Belırttıler ..

Bilgilerinize..

Cazador

Aktif Üye
Adı
tayfun dinc
Uzun zamandır boğaza gitmedim ,iple çekiyorum istavrit tutmak için boğaza gitmeyi,her hafta bir şey çıkıyor ne yazıkki:( olta kamışımın da bakımsızlıktan halkaları çürümüş,çok üzüldüm gerçi ucuzundan bişeydi ama yine de mal canın yongası ,iyi bişey alma zamanı gelmiştir artık.

ayse

Yeni Üye
Adı
irmak turkoglu
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. acaba palamut nerelerden bulabilirim bu dönemde. boğazdan karadenize kadar açıldım geçen hafta fakat hiç gelmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...