Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Cumartesi günü bende Tarabya civarındaydım. İlk atışta kamışın ucu kırıldığı için 🙁 fazla zevk vermedi ancak yakalanan balıklar çok ama çok küçük. Yakaladığım kadarını da suya geri iade ettim. Ancak evde temizlerken balıkların 80% i havyarlı idi.

pazar gunu bende arnavutkoydeydım balık cok ufaktı bogaz havası aldım kahvaltı yapıp gerı dondum balık cok ufaktı kraceydı

Dün şemsipaşadaydım (malzeme almak ve gezmek için) izlediğim kadarı ile pek istavrit yoktu çaparilere genelde sardalya geliyodu fakat birçok kimsenin yemli izmarit tuttuğunu gördüm bide resim çektim (yem olarak karides ve midye kullanıyolardı) (link)

Bir sonraki izin günümde muhtemelen boğazda bir nokta yerine, dalış ve geceden yemli yapabileceğim bir noktayı tercih edicem. Ertesi günü deniz keyfi falan ancak sakin ve sessiz bir mera da güzel ve sevkli olur 😀 Bunun içinde bu hafta hiç bir yere gitmeden çalışmayı ve sonraki hafta sonu cuma gecesinden kaçmak en doğru hareket olacak kanaatindeyim 🙂
'' ne o nereye gidicen bizide götür o sessiz sakin meraya '' diyecek olan dostlarım 😀 bir sonraki hafta görüşelim çalışmam lazım su altı kamerası için para lazım 😀

bakalım yarın ( 6 haziran 2012) allah izin verirse arkadaşlarla boğaza gidicez bakalım ne var ne yok =)

Ya bu sitenin takipçisi kalmamış Yada kimse balığa çıkmıyo

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back