Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
kazıklar çakılı ağı germek 2 saatlik iş ve hale hazırda olan da var
Ya nasıl bi şey bu bu yasalmı yasal değilse niçin şikayet edilip işlem yapılmıyo kaçak yapılıyosa su ürünleri neden müsade ediyo ya valla akıl erecek gibi değil hepsine lanet olsun

boğazın girişinde dalyanlar kurulu gümüş çaça ve istavritin geçiş noktalarında fazla bolluk beklemeyin balığı kesiyorlar ordan

Boğazda hala dalyan varmı geçende kesin tavırla bilen abilerimiz artık boğazda dalyanın olmadığını kaldırıldıklarını söylediler eminmisiniz hatta kaldırılmaları epey olmuş birkaç yıldan bahsettiler

Bu yıl görmedim ama geçen yıl haziran ayında görüp fotoğrafını çekmiştim, ne olduğunu bilmediğim için de öğrenmek için konu açmıştım.
(link) bence hala kullanılıyordur

Yazın beykoza yolunuz düşerse orada koca bir dalyan görebilirsiniz. ben her sene görüyorum.

Bugün Avrupa yakası kuruçeşme emirgan arası ara ara istavrit yapıyordu. Biz de 2 kilo civarı alabildik. Rastgele

Dosyalar

• WP_20150505_001.jpg
    WP_20150505_001.jpg
    39.8 KB · Okunma: 900
Üsküdar'da da bugün gümüş kıyılamıştı. Salla salla ile gümüş aldılar hep. Rapala ile birkaç çinekop alındı. Istavritten ses seda yoktu. Ama istavritin kendini göstermesi yakındır.

11 den akşam 5 ee kadar olta salladım.. 1 tane dişli aldım aşiyanda 😀
pazar günleri gitmiyordum normalde işimde yoktu bugün haa be gidim bakim dedim arkadaş deniz trafigi cadde trafiginden daha çoktu anasını satayimm 😀

• Beğen
Tepkiler: Tgy
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back