Cool
Üye
Yürekten katılıyorum fakat hep lafta kalıyor😀Aslında belli aylarda burda bulunan kişiler hep beraber toplanıp bi etkinlik yapsak fena olmaz mangal günü semaver günü gezi günü gibi sizce de iyi olmazmi
Yürekten katılıyorum fakat hep lafta kalıyor😀Aslında belli aylarda burda bulunan kişiler hep beraber toplanıp bi etkinlik yapsak fena olmaz mangal günü semaver günü gezi günü gibi sizce de iyi olmazmi
Zonguldak haberi kesinmi ben daha Cuma gunu arkadasla konustum hic birşey yok dedi. Tekrar irtibat kurayim.
En iyisi gidip bakmak zaten lufer icin gitmedigimiz yer degil.
Bogazda tutulan mera baligi baliklar koruk lüferi boyunda henüz yol baliklari teşrif etmedi. Zannedersem perşembe günü bir akış olacak, takimlari sağlam tutmakta fayda var ilk olarak analı babalı iriler yürür, ben yine onları tam zamaninda bekliyor olacagim. Sicak hava ile suyla isi yok baligin, eğer gideyim derseniz gece yarisinda bogazin tüm su başlarindan yoklayin derim.
Zonguldak ereğli'de balık coşmuş durumda haberler kesin , arkadaş davet ediyor ama o yolu kim gidecek heleki bu sıcaklarda.
Göç balığının boğaza girmesi tam anlamıyla 10-15 gün şahsi fikrim .
Gece yarısı spin yapmak özellikle karadeniz kıyılarında denizi dövmek sonsuzluğa haykırmak gibi 🙄
Tebrikler Furkan yine kandırmışsın balıkları.Bogazin karadeniz kiyisindalar, sanirim persembe gunu balik bogaza girer.
2 numunelikte ben aldim, 3 arkadaş çıkmak istemediler bende israr etmedim. 🙂
23738 dosyayı görüntüle
Tebrikler avrupami anadolumu surfmu spinmi acaba birde massallh usteki oyle bir cikmiski ayni alabalik🙂Buda benden olsun abimle benim avım yer İstanbul
23760 dosyayı görüntüle