Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Aslında belli aylarda burda bulunan kişiler hep beraber toplanıp bi etkinlik yapsak fena olmaz mangal günü semaver günü gezi günü gibi sizce de iyi olmazmi
Yürekten katılıyorum fakat hep lafta kalıyor😀

Zonguldak haberi kesinmi ben daha Cuma gunu arkadasla konustum hic birşey yok dedi. Tekrar irtibat kurayim.
En iyisi gidip bakmak zaten lufer icin gitmedigimiz yer degil.
Bogazda tutulan mera baligi baliklar koruk lüferi boyunda henüz yol baliklari teşrif etmedi. Zannedersem perşembe günü bir akış olacak, takimlari sağlam tutmakta fayda var ilk olarak analı babalı iriler yürür, ben yine onları tam zamaninda bekliyor olacagim. Sicak hava ile suyla isi yok baligin, eğer gideyim derseniz gece yarisinda bogazin tüm su başlarindan yoklayin derim.

Zonguldak ereğli'de balık coşmuş durumda haberler kesin , arkadaş davet ediyor ama o yolu kim gidecek heleki bu sıcaklarda.
Göç balığının boğaza girmesi tam anlamıyla 10-15 gün şahsi fikrim .
Gece yarısı spin yapmak özellikle karadeniz kıyılarında denizi dövmek sonsuzluğa haykırmak gibi 🙄

Zonguldak ereğli'de balık coşmuş durumda haberler kesin , arkadaş davet ediyor ama o yolu kim gidecek heleki bu sıcaklarda.
Göç balığının boğaza girmesi tam anlamıyla 10-15 gün şahsi fikrim .
Gece yarısı spin yapmak özellikle karadeniz kıyılarında denizi dövmek sonsuzluğa haykırmak gibi 🙄

2 3 gün gırgırlar ve voliciler ağ saramaz gibi, hava esiyor.
Kısmet şansımız varsa tutacağız, ilk balıklar bayağı iri olabilir.
13 Eylülde yeni ay var dolunay yani ay sonuna kadar büyük bir bölüm boğaza giriş yapacaktır.
Evet bazı zamanlar göz gözü görmez tamamen karanlıkta atarız 🙂 artık iş gidelim balık tutalımı geçti çok fazla zaman ve emek harcaman gerekiyor, maddi boyutları saymıyorum çünkü artık balık harici birşeye para harcamıyoruz hayatın bir parçası 🙂
Rastgelsin.

Bu sezon inşALLAH balık bol olurda yapılan yatırımların verilen emeklerin ve uykusuz geçen gecelerin karşılığını alırız.
Tüm hobidaşlara RASTGELSİN .

BEN HALEN NE LÜFER NE PALAMUT ALABİLDİM AMA DİP BALIKLARIYLA ARAM İYİ. 🙂 avrupa yakası cumartesi aksamki avdan çıkanlar.barbunların ebatı iyiydi
2 ufak eşkına iade edildi fakat fotofaki ufak olanı çıkartıken çok hırpaladığı için iade edemedim🙁
IMG_3195.JPG

Son düzenleme:
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back