Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Gaza getirmeyin bak yarın izinliyim çocuğu doktora götürücem sabah at çek e yollayacaksınız illa :D hanımla yine kapışıcaz anlaşılan :D

3 saat bosum var seytan diyo al oltayi takil 2 saat :)
resindeki yer paşalimanı mı? zamanında oradan babamın arkadaşları ne palamut lüfer yakalarlardı be :)

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Sırf turuncu ve yesil filoştanda yapmayı düşünüyorum bir takimda yeşille beyaz karışık yapmayı

Rapalacı

Daimi Üye
Adı
FURKAN ®
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Beyaz sim attım abi tek kat
Hava kapalı çapari önüne gelsin yeter, affetmez.
Yanlız çapari 10 iğneli olmamalı biz 6 veya 7 iğneli yaparız aralıklı maksat çapari suda halat gibi gözükmesin nazik olsun.
İğne boyu ufak 3 5 tüyü simi uzun, bursaspor rengi veya beyaz tüye 10 tel turuncu organze 5 6 sim falan. İğne rengi önemsiz
Köstek misinaları fc olursa köstekler karışmaz bozulmaz dimdik durur, fc kaplamada olabilir.
Haftasonu için bağlayayım bende.

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hava kapalı çapari önüne gelsin yeter, affetmez.
Yanlız çapari 10 iğneli olmamalı biz 6 veya 7 iğneli yaparız aralıklı maksat çapari suda halat gibi gözükmesin nazik olsun.
İğne boyu ufak 3 5 tüyü simi uzun, bursaspor rengi veya beyaz tüye 10 tel turuncu organze 5 6 sim falan. İğne rengi önemsiz
Köstek misinaları fc olursa köstekler karışmaz dimdik durur, fc kaplamada olabilir.
Haftasonu için bağlayayım bende.
Bende on iğneli yapmıyorum 7 köstek boyu 25 cm gibi iğne 2 no uzun pala bakalım benim kısmet balık yönünden kapalı ne olacak bende de merak konusu :)

fsr

Üye
Adı
Ferhat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tam da bu noktada bir şey sormak istiyorum. Dişli çaparilerinde bildiğim kadarı ile iğneler uzun pala ve 1-2-3 numaralar kullanılıyor genelde. Vurgun çaparinin hazırladığı çaparilerde web sayfasında 18-19-20 numaralar görünüyor. Bu numaralandırma şeklini anlamadım. Tecrübeli üyelerden aydınlanma bekliyoruz :) Açıklamaları aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz.

Uzun Pala Mustad 7 İğneli Çinekop Çaparisi Çinekop Çaparisi - Uzun Pala Mustad İğneli Çinekop Çapari Balıkçılık Malzemeleri
Uzun Palalı 10 İğneli Çinekop Çaparisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...