Aynen uğurcuğum sasukenin iğnelerine güvendik ama yarı yolda bıraktı hele bir kaba lüfer o iğneyi nasıl açtı anlamış değilim 🙂Maşallah diyelim nazar değmesin, yalnız yarısı düştüyse malzemeciye uğrama vakti gelmiş Mustim, iğnelere bi revizyon lazım galiba 😉
Salı akşam iş çıkışı spin sonucu:![]()
Balık seyrekti ara ara yaptı. @Musti.barut adaşımla keyifli bir av yaptık, ikram ettiği çay ile uykumu açıp Spine devam ettim. Dolunay vardı ve parçalı bulutluydu. Gecenin iş yapan sahtesi yine limon renklilerdi.
Seninlede olta atmak sohbet etmek keyifliydi kardeşim devemını da dilerim her daim rastgelsin 🙂Selam Adaşım, senle tanıştığımıza memnun oldum sessiz sakın bir av oldu, inşallah yine beraber olta sallarız. Yakında çapari günlükleri başlıyor 😉
Daiwa dan gerisi hikaye galiba hocam sahte de 🙂Aynen uğurcuğum sasukenin iğnelerine güvendik ama yarı yolda bıraktı hele bir kaba lüfer o iğneyi nasıl açtı anlamış değilim 🙂
Takvimlerle pek inanmıyorum ben hava şartları ve gırgırların etkisi büyük gidip denemek gerekyarın tatil bugün dolunay var hemde %99 balık yaparmı acaba
Daiwa makina olarak güzel aletler yapıyor ama sahte olarak eski boya kalitesi çok düşük 10 atışta hertarafı çiziliyor verniklemek gerek benceDaiwa dan gerisi hikaye galiba hocam sahte de 🙂
Dün bunu gösteriyorduyarın tatil bugün dolunay var hemde %99 balık yaparmı acaba
TebriklerSalı akşam iş çıkışı spin sonucu:![]()
Balık seyrekti ara ara yaptı. @Musti.barut adaşımla keyifli bir av yaptık, ikram ettiği çay ile uykumu açıp Spine devam ettim. Dolunay vardı ve parçalı bulutluydu. Gecenin iş yapan sahtesi yine limon renklilerdi.
keşke bankın üzerine koymasaydın balıkları, insanlar da oturuyor orayaYemlide bereketli geceydi. Keyif verdi.26820 dosyayı görüntüle