Sıcak yatak güzeldir abi 😀 ama rapalamı kemiren yamyamlar varken uyumak olmaz.Biraz uyu 😴 ne ara gittin aldın tokmakları
tebrikler
Fazla zamanı kalmadı, o yüzden zorlamaya devam.
Vücudu dinç tutmak lazım, shore jig işine az kaldı.
Sıcak yatak güzeldir abi 😀 ama rapalamı kemiren yamyamlar varken uyumak olmaz.Biraz uyu 😴 ne ara gittin aldın tokmakları
tebrikler
gece verimli geçen av ayın yükselmesiyle bıçak gibi kesti. mera değişikliği ve arabada 2-3 saat tilki uykusundan sonra günün ilk dakiklarına kadar tekrar avlandık. çok şükür nasibe düşen balıklarla eve döndük..daha doğrusu işe.
2 kişilik avdır.
kamış: morethan 96mh ,ballistick 93/16
makine: stella 4000hg, exist 2510
sahte: kendo, ima, daiwa
27132 dosyayı görüntüle 27133 dosyayı görüntüle
Furkanım gerçekten burda olduğu gibi yanyanada çok değerli çok mütavazi çok yardım seversin seni canı gönülden kutluyorum 🙂
Ayrıca bunca zaman olta atıyorum senin sahteye akisyon verişini daha önce hiç kimsede görmedim. bu bence yılların veridiği bir tecrübe 🙂 sanat eseri gibisin 😉
Hee dün sen gittikten hemen sonra seni biraz taklit eder gibi yaptım inan işe yarıyor o yoklukta bu yavruyu aldım![]()
ayrıca tebrikler inan yoklukta bile karıncadan yağ çıkartma misali her daim balığı alıyorsun her daim rastgelsin kardeşim 🙂
Öncelikle tekrar geçmiş olsun kardeşim..Vay vay vay, biz gelemeyince tutun zaten siz hep balıkları 😎
Şaka bi tarafa sizin adınıza sevindim, kendi adıma da gelemedim diye üzüldüm, malum hatun hastaydı bayağı, yalnız bırakamadım.
Mustafacım, sen o aksiyonlara boşuna bakma, adam her sahteye göre ayrı aksiyon veriyor, aklında tutman baya zor olur 😀
Verdiği aksiyona kefal bile dayanamadı be, hemde sahte kadar boyuna bakmadan 😉
zaten uğurcuğum verdiği aksiyonlardan olta atamadım bir süre dedim nere geldik biz abi sahteyi yana yatırıyor havaya kardırıyor aşağı indiriyor ben lüfer olsam direk kafa göz dalarım sahteye bu ne arkadaş ya
Çok güzel bir av olmuş, yemli işi kısmet işi, rapala balıkçılığındaki gibi tarama şansı olmuyor malesef, daha güzel balık da tutulabilir daha az da 🙂DÜN AKSAM 19.30 GİBİ YENİ MERAYA GİTTİM . YEMLİ TAKIM. İLK Bİ SAAT YAPTI, SONRA 1 SAAT KESTİ, SONRA 1 SAAT YAPTI, SONRAKİ 1 SAAT YİNE KESTİ
SONUÇ AKŞAM 00.30 A KADAR BUDUR ÇOK ŞÜKÜR. 27138 dosyayı görüntüle
Öncelikle tekrar geçmiş olsun kardeşim..
Hahahahazaten uğurcuğum verdiği aksiyonlardan olta atamadım bir süre dedim nere geldik biz abi sahteyi yana yatırıyor havaya kardırıyor aşağı indiriyor ben lüfer olsam direk kafa göz dalarım sahteye bu ne arkadaş ya
Valla artık bir program yapalım da yani çok uzak kalma 😉
Hiç şüphem yok kardeşim 🙂İnşallah bir dahakine kardeş, inşallah.
Ben ne zaman birşeye özensem olmuyor zaten, illa bir arıza çıkıyor.
Bir dahakine tamamen spontane yapıcam 😀