Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Lokasyon : Kuleli
Zaman : 05:30 - 08:30
Sahte : Limon, Beyaz Kendo, Hansen 28Gr, Kurşun arkası kaşık v.b.
Av : - Muhtelif renk ve boyutlarda ambalaj malzemesi, poşet.
- Bolca yosun ve birkaç dal parçası
- Biri XLarge olmak üzere iki adet az kullanılmış prezervatif.
Bende bu şans varken daha fazla zorlamadan yeni hobi mi bulsam diye düşünmeye başladım :acpsnr:

Lokasyon : Kuleli
Zaman : 05:30 - 08:30
Sahte : Limon, Beyaz Kendo, Hansen 28Gr, Kurşun arkası kaşık v.b.
Av : - Muhtelif renk ve boyutlarda ambalaj malzemesi, poşet.
- Bolca yosun ve birkaç dal parçası
- Biri XLarge olmak üzere iki adet az kullanılmış prezervatif.
Bende bu şans varken daha fazla zorlamadan yeni hobi mi bulsam diye düşünmeye başladım :acpsnr:
Bu hobinin en zor tarafı burası bendemi şans yok dememek lazım devam et kısmetin mutlaka bulacaktır seni.

Aynen katılıyorum. Eşim rast gelsin diyerek gondemez ise o gün isim rast gitmiyor. Onların gönlünü almak önemli ama oda çok pahalıya mal olabiliyor. Bir balık uğruna attığımız taklalarin haddi hesabı yok arkadaş ☺
Allahım her ikisini de başımızdan eksik etmesin ...

20151129_122126.jpg

Bir arkadaşımız özelden rica etti diye kendisi için hazırladım. Aklıma gelen kurşun arkası sahte bağlama şekilleri, daha da var, değişik versiyonları da var ama ilk anda aklıma gelenler yeni başlayanlar için yararlı olur sanırım. Arkadaşımız için hazıramışken buradan da paylaşayım birilerinin işine yarar diye düşündüm.

İlk yöntemde kurşun dibe indiğinde kayanın sürterek bedeni zayıflatma ihtimali olduğu gibi kurşun düştüğü anda havalandırılmaz ise bedenin takılıp kopma ihtimali de var, kurşunu 30 cm lik bir ip ile bağlayıp bunun önüne geçilebilir.
İkinci yöntem sade basit pratik işlevsel. 3 lü fırdöndüyü kaliteli bir üründen seçmek gerekir.
Üçüncü yöntem şu ara benim kullandığım, ancak yine şu ara sorguluyorum bu biçimi. Çok teferruatlı, ayrıca bir ağırlık da yapıyor az da olsa. Bir de koparsa dünyanın malı denize gidiyor. Ben fırdöndünün ip üzerinde serbest hareketini seviyorum, evde hazırladığım için de dert değil teferruatlı olması. Şu ara buna devam ama 2. yönteme geçiş yapacağım galiba.

Herkesin ilgisine, bilgisine...
Rastgele...

bugün saat sabah 04,30 da galata 'daydık. tık yoktu.sabah 7 de karaköy iskeleden kasık çapari denemeleri yaptık .oda olmadı bağaza istinyeye geçtik bırak dişliyi tek istavrit yoktu.
ama emınim ki saat 14-17 arası balık yapar.biz eve döndük yaa🙁

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back