Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bende biraz sahile indim Üsküdara yürüyüş yaptım. Paşalimanı spinde balık alan görmedim. Radara kadar yürüdüm Marmaray karşısı yemli atanlarda birşey yoktu. Şeytan oltasıyla yemli istavrit alanlar vardı.
Ben de saat 17:00 gibi caminin önüne baktım alan görmedim. Sonra kız kulesi tarafına geçtim yine hareket yoktu.

Kızımın spin denemeleri. Yer: Üsküdar, Sonuç: balık yok, sevgi çok.

28864 dosyayı görüntüle
Gecenin en güzel paylaşımı,kızımıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum.Saat 16,30 da Üsküdardaydım, iki kişi yemli çinekop aldı.Öğle 12 de yanına uğradığım arkadaşlarda 16 da 1 er adet çinekop vardı.

İyi aksamlar .küçük bir rapor vereyim..anadolu yakası tarafından harem de 5. Cadde kafe karşısında spin çalıştım biraz .20:00- 23:00 arası sonuc 8 balık kovada 2 balık kayalıklarda.1 haftadır verim alıyorum bahsettiğim yerden..gün batarken nasıl bilmiyorum çünkü işteyim muhtemelen daha hareketli olur.

Selamlar & Nedim

İyi aksamlar .küçük bir rapor vereyim..anadolu yakası tarafından harem de 5. Cadde kafe karşısında spin çalıştım biraz .20:00- 23:00 arası sonuc 8 balık kovada 2 balık kayalıklarda.1 haftadır verim alıyorum bahsettiğim yerden..gün batarken nasıl bilmiyorum çünkü işteyim muhtemelen daha hareketli olur.

Selamlar & Nedim
Tebrikler. Balik boylari nasil acaba

20151202_235056-1.jpg

Dün (çarşamba) itibarı ile Çamlıbahçe gündüz ne yemli ne rapala çalışmadı. Bir grup yunus vardı, bunun etkisi olabilir. Hava çok sertti bir ara sabah, yağmur ve rüzgar. Sonra ısındı bir parça. 4 tane çinekop 1 atılan yaprak. Tam balık havası denen havada yapmadı, güneşli göl gibi günlerde yaptı.

Dun sabah saat 5 siralarinda pasalimani parkin 3 metre aciginda yunus vardi.Evet saka degil 3 metre aciginda yavas hareketlerle dalip cikiyordu.Sanirim bu genel kitligin bir sebebi olabilir.Grup halinde de gorenler olmus konusuyolardi oglen vakti.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back