Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Merhabalar arkadaşlar,
Cumartesi günü niyetlenip sabahın ilk ışıklarında anadolu yakasında boğaz a gidicektim ki arkadaşım teknesine çağırdı. Benimde canıma minnet rotayı tuzla marina ya çevirdim 🙂 varış yapıp tekneye atladık tekneyi hazırladık marşa bastık tık yok :bsmagryr: uğraş uğraş bi türlü çalışmadı... Bütün hayaller denizin dibini boyladı 😢 oraya kadar gidip olta sallamadan dönmek olmaz dedim, boğaza gitsem çok geç kalacaktım Tuzla sahilde denemelere başladım ve beklenen sonuç skor "0" :ckkmk:
Herkese rastgelsin 👍

Haftasonu hastalanınca bende gidemedim ama giden arkadaşlardan da pek bir şey duymadım. herhalde spinin son günlerini yaşıyoruz. dün tekneyle çıkan arkadaşlar da çaparide balığın seyrek olduğunu söylediler. geçen sene en az 4 - 5 kilo balık vardı bu sene 1 kilo yakalayan şükür diyor.
Geçmiş olsun engin abi

Gırgırlar istavritin kökünü kuruttuğu için suda kıraça vs. en ufak bir yem yok. Lüfer familyasının da durumu pek iç açıcı değil. Popülasyon oldukça az bu sene.
Benimde artık umudum kalmadı. 🙁 Artık ne zaman gırgırlar iflas edecek diye bekliyorum. Haberlerde birçoğunun borçlu olduğu yazıyordu. Madem bu adamlar borçlu neden 30 a yakın tekne boğazda avlanıyor. Nasıl para kazanıyorlar?

Gunun en guzel olayi su yavrularin hediye olarak gelmesi 🙂
56e9959bdd1b8385ba66e6490c426fac.jpg

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back