Teşekkürler arkadaş yanlış biliyormuş doğru bilgiyi aldık teşekkür ederimHatalı bilgi,Cengiz pazarları saat 17.00'ye kadar açıktır
Teşekkürler arkadaş yanlış biliyormuş doğru bilgiyi aldık teşekkür ederimHatalı bilgi,Cengiz pazarları saat 17.00'ye kadar açıktır
Geçmiş olsun engin abiHaftasonu hastalanınca bende gidemedim ama giden arkadaşlardan da pek bir şey duymadım. herhalde spinin son günlerini yaşıyoruz. dün tekneyle çıkan arkadaşlar da çaparide balığın seyrek olduğunu söylediler. geçen sene en az 4 - 5 kilo balık vardı bu sene 1 kilo yakalayan şükür diyor.
sağol kardeşim hala daha geçmedi 😀Geçmiş olsun engin abi
Benimde artık umudum kalmadı. 🙁 Artık ne zaman gırgırlar iflas edecek diye bekliyorum. Haberlerde birçoğunun borçlu olduğu yazıyordu. Madem bu adamlar borçlu neden 30 a yakın tekne boğazda avlanıyor. Nasıl para kazanıyorlar?Gırgırlar istavritin kökünü kuruttuğu için suda kıraça vs. en ufak bir yem yok. Lüfer familyasının da durumu pek iç açıcı değil. Popülasyon oldukça az bu sene.
o zaman çabuk gecirirsin inşallah sahalar boş kalmasın 😀sağol kardeşim hala daha geçmedi 😀
Gunun en guzel olayi su yavrularin hediye olarak gelmesi 🙂
![]()