Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Az önce siteden 4 arkadasla uskudarda bulustuk. Guzel bir gundu kovalarimiz degil ama muhabbetimiz yeni dosluklarimiz doldu.

Bazılarının 7 yasında baslayan 70 ınde bitmeyen takım tartısmaları yok mu çoçukken takımım maç kaybedince ' olum nasıl yendik siziiiii "geyiği yüzünden hem okuldan hemde futbol tamılarından soğudum hala takım tutmam tartısanlada güler geçerim

Ufaktan 🙂 abi ben gelirsen gırgırcılardab biri bişe der dayanamam uçarım mevzu çıkmasın

Benim düşüncem hamdi abi sizlerinde orda olması gerek ben gelmek isterdim yalnız hafta sonu çalıştığımdan iştirak edemicem orda olmayı çok isterdim gercekten

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar,

Öncelikli olarak tüm hobidaşlarımın yeni yılını kutlar sağlık,huzur ve mutluluklar getirmesini dilerim.Bu sabah hiç üşenmeden saat 06:00 da Bostancı'dan Emirgan'a doğru yollara düştüm.Hava güzel gibi durmasına karşılık -7 dereceydi.İlk gittiğimde 1 kişi yeni oltalarını açıyordu ve 2. kişi olarak oltamı açtım ve saat 9:30 a kadar rapala/kaşık denememe rağmen 9:15 gibi 1 tane balık alabildim.İskele yanında yemli yapıyordu, yemli için gelen 2 kişi 4-5 er adet ufakta olsa balık aldılar ve devam ediyorlardı.Bugün ki kısmetimiz bu kadar deyip oltamı toplayıp geri döndüm.Gidecek arkadaşlar varsa yanlarında istavrit götürsünler derim.Sevgiler.

(link)

(link)

(link)

(link)

Son düzenleme:
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back