Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Tebrikler ugur güzel av olmuş devamı rast gelsin
Eyvallah abi, sağolasın. İki tane dayı 3 atış üst üste benim misinayi çekince, hele 3 üncü de bi de dibe taktım, bırakmadılar ki adam gibi balık tutalım. Adama diyorsun düz at zaten su akmıyor, olmaz bişey diyor 🙂 ben de La havle dedim geçtim kenarda oturdum biraz

Bugunki kismetimize düşenler, balık oldukça seyrekti. Herkes nasibini alır lafı gerçekten doğru bir laf. Sabah uyuyakaldigim icin esas düşündüğüm yere gidemedim, ordan çok daha güzel balık almışlar bugün. Çok şükür yine tavaligi çıkardık 🙂
31820 dosyayı görüntüle
Tebrikler uğur güzel baliklar.sanirim şanssizliğini kirmişsin 😉 daha iyileride rast gelsin.

sabah Üsküdar dan otobüsle işe geldim. kimse yoktu sahilde olta atan. aşırı bir soğuk var deniz karışık. bugün kar bekleniyor sanırım. suyun rengi normal geldi .

sabah Üsküdar dan otobüsle işe geldim. kimse yoktu sahilde olta atan. aşırı bir soğuk var deniz karışık. bugün kar bekleniyor sanırım. suyun rengi normal geldi .
Biraz once haberlerde ve daha onceki tahminlerde hatta birkac gun once paylastigim o şemalarda da bugun kar yagisi ve sogugun baslangici olarak gosteriliyordu engin hocamki gercekden uskudar fena soguk.Kuzguncukdan eve kosarak geldim desem yalan olmaz 🙂

Tebrikler uğur güzel baliklar.sanirim şanssizliğini kirmişsin 😉 daha iyileride rast gelsin.
Sagolasin Erdem,
Benim şanssızlık spin avında, surfte merada balık varsa ama az ama çok illa oltama bişeyler gelir 😉
Haaa ama yine sağıma soluma iki tane dayı bulacak kadar şanslı mıydım, tabiki de öyleydim 😀

Böyle bir havada bir keresinde tekneyle çıktık. hemde kamarasız 7 metre. hem doğru dürüst balıktan bir şey anlamadık o kadar soğuktu ki balık olsa bile insan zevk alamıyor. kalın giyinmemize rağmen ben böyle hiç üşümemiştim. askerde bile karda kışta nöbette böyle üşümemiştim. hiç unutmuyorum eve geldim akşama kadar hala içten içe üşüyordum. toplam 3 saat anca suda kaldık onun da zaten 1 saatten fazlası yolda geçti. o nedenle böyle aşırı soğuk havalarda o günden beri ava gitmiyorum.

Böyle bir havada bir keresinde tekneyle çıktık. hemde kamarasız 7 metre. hem doğru dürüst balıktan bir şey anlamadık o kadar soğuktu ki balık olsa bile insan zevk alamıyor. kalın giyinmemize rağmen ben böyle hiç üşümemiştim. askerde bile karda kışta nöbette böyle üşümemiştim. hiç unutmuyorum eve geldim akşama kadar hala içten içe üşüyordum. toplam 3 saat anca suda kaldık onun da zaten 1 saatten fazlası yolda geçti. o nedenle böyle aşırı soğuk havalarda o günden beri ava gitmiyorum.
Deniz kıyısı ve üstündeyseniz zaten daha fazla üşüyeceğiniz garantidir. O na göre tam teçhizatlı giyinmeli.

Öncellikle soğuktan korunmak için termal içlik şart. Bacaklar için termal içlik, yün içlik sonra da pantolon... içi polarlı su geçirmeyen pantolonlardan var ondan varsa tekrar yün içlik giymeye gerek yok. Üst için iki adet termal içlik üstüne polar sweetshirt, bir boyunluk ve rüzgrarı ve yağmuru engelleyecek muşamba olmayan mont tarzı bir şey. Kafada bere şart. İçi polarlı dışı yün bereler vardı decathlonda süper bir şey tavsiye ederim. Eller için ise eldiven tabii lazım, asıl püf nokta ise üşüyen ellerinizi ısıtmak için hiçbir şey yapmayın. Bir süre sonra soğuktan uyuşuyor ve soğu hissetmiyorsunuz zaten. 😀 Ayaklar için tracking ayakkabısı veya o tarz bir şey şart. Yün çorap ise olmazsa olmazlardan. Decathlon un avcı ürünleri bölümünde çok güzel çoraplar var ben aldım rahat ettim.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back