Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Bugün @Erol 61 erol abim @cemiltonguç cemil abim ve ben boğazda avlandık, balıklar da benim payıma düşenler sağolsun erol abim bizim kamışlarımızda atıp ilk avım olmasına rağmen bi kaç balıkta ben aldım
Kurşun:200/220 gram
Sahte:Yuki,kendo limon ve yem balığı rengindeki sahteler kullandık
Mera:GizliMera
image.jpg

Bugün @Erol 61 erol abim @cemiltonguç cemil abim ve ben boğazda avlandık, balıklar da benim payıma düşenler sağolsun erol abim bizim kamışlarımızda atıp ilk avım olmasına rağmen bi kaç balıkta ben aldım
31922 dosyayı görüntüle
@Erol 61 benim salina 3 parçayı yakında 4 yada 5 parça yapar,sende fotoğrafını çekip sıcak fırsatlarda satarsın sıcak ,sıcak,salina 5 parça 😀 ;-)

31922 dosyayı görüntüle
@Ogiveogi bu arada senin atışların çok iyi ve avcılık yönünü,disiplinini beğendim..klavye balıkçısı değilsin..Herzaman birlikte balık avına çıkarız ,ama önce okul ve derslerin..Ayrıca sakın bir daha sarım yaparken isyannn şarkısını söyleme,balıklar ürker,sesin çok fenaaa ;-) Şaka bir yana,sen güzel iş çıkardın 3-5 balık yakaladım derken, 3/5 ile 15 arasında ciddi fark var :/ Boğazın Arda Turan'ısın 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back