Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
8c24288af3e7bce72123314f49afcd0b.jpg

Ben diyecek birsey bulamadim takdir sizin.
(Fotograf alintidir)

üstteki fotoğrafa yorum yapayım önce, arkadaş basketbolcu değilse bunlar çinekop bile değil. fiyatına yorum bile yapmıyorum.
bu sabah balığa indim. tanıdık iki kişi vardı , onun dışında da iki kişi vardı zaten. hava buz.
Aziz, Eser ile gelmişti, 9 adet almış, Salih kaç tane aldı bilmiyorum ama benden fazla. Ben 5 çinekop kandırabildim.
Fotoğraf eklerdim ama eklenecek güzellikte, sayıda değil. Uğraşmıyorum o yüzden.
Durum böyle...

Bence bu ise cozum bulanamiyacak girgirlar suruyu ne var ne yoksa aliyor kucukler arada gidiyor. Kimse kucuk bunlar diye geri salmakla ugrasmiyor , boyu tutmayan baliklarida pazarlarda cok goz onunde olmayan yerlerde deniz olmayan sehirlerde satiyorlar istavrit kadar kefal , serce parmaktan kucuk barbun ,yaprak , kucucuk kirlangic , vs... Diger bir kesimde daha teknedeyken boyu tutmayan baliklari malesef oldukten sonra denize atiyor . bu is nasil cozulur bilemiyorum

Arkadaslar aslinda uygulama cok basit uygulama ile ticari balikcilik ruhsati olmayan avcilar yakalanabilir. Balikci barinaklarindaki arkasinda makarali vinc benzeri alet bulunan tekneleri denetleseler buyuk ihtimalle azaltirlar kacak avlanmayi

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back