Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
(link) bu siteye geçen hafta baktığımda doğru çıktı tahmin bugün için sonucu baya kötü gösteriyor yemlide gidecekseniz kalender ordu evi önünü dene bence hava baya yumuşak.

Benim bildigim oltanin max atarinin %10 kadar daha agiri atabiliyor max 200 gr atarlida 210 220 deneyebilirsiniz 250 deneyim derseniz kamisa hasar verebilirsiniz. Balik varsa 200 de gelir.

Alo

Alo 174 e şikayet edin
Daha önce edildi toplatildi bir kerede mudurleriyle görüştüm adam derki biz bunları halden alıyoruz kasaların üstünde iri altlarda küçükler oluyor dedi ... Bende bakın almayın dedim ... Adamda ama orası hal devlet izin veriyor orada ki satılıyor dedi ... Yani lafın kısası yanlış bir yerde değil 🙁

20160128_092931.jpg

Sabah 7:00-9:00 arası gelenler.Bugün akıntı fazla yoktu 200 gramla çalıştık lakin rüzgar rahatsız edecek derecede kuvvetliydi,o yüzden avdan da pek bişe anlamadık.Herkese rastgelsin

Selam uzun zaman sonra bu sabah bende surf attım 7 adet balık aldım,2 si çok ufakdı geri saldım yaklaşık 50 dakikada 5 balık alı koydum ALLAH bereket versin deyip iş yerinin yolunu tuttum 🙂32339 dosyayı görüntüle
Dislinin bu huyuna ve agresifligine hastayim daha agzinda yutmadigi bir yem varken yeni bir yeme saldiriyor.bu sezon yemlide cinekopta agzinda 2 parca ettigi bir kaya baligi olan bir tanede tekkeyi daha yutmadan benim yeme saldiran iki tane cinekop tuttum.nede olsa birini yedim dur sunuda parcalayayim bari diyor herhalde tebrikler hocam rast gele

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back