Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Avrupa yakasinda iri istavrit var silikon ve bazi yerlerde capari ilede aliniyor suan hala bogazda cinekipta mevcut

ne irisi mübarek tırnak kadar yavruları tutup tutup kovalara atıyorlardı tarabyada kalenderde yazıktır günahtır yaa

Bogazda 2 haftadir silikon ve capariye ara ara iri istavrit aliniyor arada iri tirside cikiyor mera istiyorsan asiyana git hisarin gerisi teknelerin ordan yaninada silikon almayi unutma birgun birgunu tutmaz hersey nasip kismet isi

Bogazda 2 haftadir silikon ve capariye ara ara iri istavrit aliniyor arada iri tirside cikiyor mera istiyorsan asiyana git hisarin gerisi teknelerin ordan yaninada silikon almayi unutma birgun birgunu tutmaz hersey nasip kismet isi

Silikondan kastınız lrf mi yoksa sıyırtmalı silikon mu?

Merhaba,

Dün sabah 7:00 -11:00 Anadolu Yakası tarafında 150 gram arkası silikon ile çok şükür resimdeki balıklar denk geldi. Balık açıkta ve dipteydi. Renk olarak pembe silikon denedim. İnşallah tek tek değil çapari ile de tutarız bu balıkları.

20160410_111004.jpg

Merhabalar, sabah dişli ile başladığımız avı istarvit ile bitirdik.Artık dişliden ümidi kesince herzaman ki meramıza gittik iri istarvit var lakin açıkta ama eski heycan yok istarvit in de nesli tükenmekte... Yaş 15

Dosyalar

• DSC_0651.JPG
    DSC_0651.JPG
    38.7 KB · Okunma: 868
Son düzenleme:
Yarın sabah kalender ordu evi önünde deneme yapıcam inş , eyüp civarı oturan gelmek isteyen varsa aracımla gidicegimden boş yerim var

Bugün beşiktaş maçı için üsküdardan geçtim. caminin orda birileri alıyordu istavrit 5li 10 lu ama coğu kraça idi yazık vallahi ...

kraça var die balığa çıkamıyorum miletimiz ne aç gözlü arkadaş yawru küçük demeden alıyo allah ıslah etsin sonrada balık yok die ağlarız 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back