Sizce boru kurdumu yoksa karidesmi yani bir kurdunun alternatifi olabilirmi gece için
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet orası leş gibi kokuyor kokudan durulmuyor 1 2 balık için değmez 🙂dun askam yazilan cizilene duyarsiz kalamadim ve yenikapidaydim,hafta ortasi bir gun icin baya kalabalikti diyebilirim,ben 1 lufer 1 sarikanat aldim ama luferin boyu lufer,eni sarikanat gibiydi balilar incecik keyifsiz,genel olarakda gordugum bircok kisi sifir cekiti en fazla alanda 3 taneydi.
asil en canalici nokta ise, su kirli ve halicin eski halini aratmayan les gibi bir lagim kokusu.gitmek isteyen buyursun gitsin 🙂 bogazin gozunu seviym.
Lüfer bu zaten temiz suda aramamak gerek 🙂dun askam yazilan cizilene duyarsiz kalamadim ve yenikapidaydim,hafta ortasi bir gun icin baya kalabalikti diyebilirim,ben 1 lufer 1 sarikanat aldim ama luferin boyu lufer,eni sarikanat gibiydi balilar incecik keyifsiz,genel olarakda gordugum bircok kisi sifir cekiti en fazla alanda 3 taneydi.
asil en canalici nokta ise, su kirli ve halicin eski halini aratmayan les gibi bir lagim kokusu.gitmek isteyen buyursun gitsin 🙂 bogazin gozunu seviym.
İyi yakalmışsın kenanı ( boğazın terminatörü 🙂 ) , boğaz'dan dişli çıktığın'dan haberi yok sanırım 🙂 yoksa istavritle uğraşmaz pek .An itibarıyle karaköy çok güzel çekiyorlar kaçırmayın imkanınız varsa.
38532 dosyayı görüntüle