Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Sen acemisin ondan alamıyorsundur 🙂

Sizce boru kurdumu yoksa karidesmi yani bir kurdunun alternatifi olabilirmi gece için

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizce boru kurdumu yoksa karidesmi yani bir kurdunun alternatifi olabilirmi gece için

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boru kurdunun fosforlu yapısının cezbettiği i düşünüyorum. Ayrıca Karides kolay düşer iğneden, aynı boru kurdu ile 2-3 balık çekebilirsin

dun askam yazilan cizilene duyarsiz kalamadim ve yenikapidaydim,hafta ortasi bir gun icin baya kalabalikti diyebilirim,ben 1 lufer 1 sarikanat aldim ama luferin boyu lufer,eni sarikanat gibiydi balilar incecik keyifsiz,genel olarakda gordugum bircok kisi sifir cekiti en fazla alanda 3 taneydi.
asil en canalici nokta ise, su kirli ve halicin eski halini aratmayan les gibi bir lagim kokusu.gitmek isteyen buyursun gitsin 🙂 bogazin gozunu seviym.

dun askam yazilan cizilene duyarsiz kalamadim ve yenikapidaydim,hafta ortasi bir gun icin baya kalabalikti diyebilirim,ben 1 lufer 1 sarikanat aldim ama luferin boyu lufer,eni sarikanat gibiydi balilar incecik keyifsiz,genel olarakda gordugum bircok kisi sifir cekiti en fazla alanda 3 taneydi.
asil en canalici nokta ise, su kirli ve halicin eski halini aratmayan les gibi bir lagim kokusu.gitmek isteyen buyursun gitsin 🙂 bogazin gozunu seviym.
evet orası leş gibi kokuyor kokudan durulmuyor 1 2 balık için değmez 🙂

Lüfer bu zaten temiz suda aramamak gerek 🙂

An itibarıyle karaköy çok güzel çekiyorlar kaçırmayın imkanınız varsa.
20160512_130412.jpg

Dosyalar

• 20160512_130320.jpg
    20160512_130320.jpg
    45.1 KB · Okunma: 746
  • 20160512_130329.jpg
    20160512_130329.jpg
    46 KB · Okunma: 656
Son düzenleme:
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back