Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Maalesef üzülerek söylüyorum ki bunun baş sorumlusu benim. orada benden başka LRF yapan 1 -2 kişi vardı bir arkadaş orada avlanırken videomu çekmişti ama bundan yaklaşık 6 - 7 ay önce oluyor. ondan kaynaklı olabilir. geçen gece gittiğimde 4 - 5 kişi anca vardık gerçi. orası LRF için aslında çok uygun bir yer değil. nedeni akıntının fazla olması. aslında ışık vuran her yer LRF için uygun boşu boşuna oraya sıkışıyorlar. geçen sene millet Kızkulesi karşısında lüfer çıkıyor diye duyup oraya akın etmişti kalabalıktan yer bulamadım bende gittim kayalıklardan attım kimse yoktu 2 tane balık aldım. ve kız kulesindekileri gezdim en fazla tutanda 2 tane tutmuştu. sürü psikolojisi var birazda tabi.Üsküdar Şemsipaşa LRFciler tarafından fena halde patlatıldı.. Gece Cami önünden kafeteryalara kadar her metre LRFci... 2 ay bile sürmedi patlaması.. üstelik yol yordam usül de bilmiyor çoğu.. Adeta sürü halinde dolaşıp istila ediyorlar her yeri.. Kim internetten nerenin adını duymuşsa oraya saldırıyorlar.. Ve sanıyorsunuz ki bunları mera patlatmak için organize eden bir üst akıl var..
Mera yazmaya devam edelim, herşey çok daha güzel olacak... (Yanlış anlama olmaması için size söylemediğimi belirtmek isterim)Üsküdar Şemsipaşa LRFciler tarafından fena halde patlatıldı.. Gece Cami önünden kafeteryalara kadar her metre LRFci... 2 ay bile sürmedi patlaması.. üstelik yol yordam usül de bilmiyor çoğu.. Adeta sürü halinde dolaşıp istila ediyorlar her yeri.. Kim internetten nerenin adını duymuşsa oraya saldırıyorlar.. Ve sanıyorsunuz ki bunları mera patlatmak için organize eden bir üst akıl var..
Benim her seferinde söylediğim tam da bu, ama tepki olarak insanlar aman paylaşmayın balık biter zaten diye tepki veriyorlar ve bu tepkiyi verenler ilk kalabalık yerde olta atıp bütün gün oltaları karıştığı vakit anlıyor.sürü psikolojisi var birazda tabi.