Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı
Vaner
Üsküdar Şemsipaşa LRFciler tarafından fena halde patlatıldı.. Gece Cami önünden kafeteryalara kadar her metre LRFci... 2 ay bile sürmedi patlaması.. üstelik yol yordam usül de bilmiyor çoğu.. Adeta sürü halinde dolaşıp istila ediyorlar her yeri.. Kim internetten nerenin adını duymuşsa oraya saldırıyorlar.. Ve sanıyorsunuz ki bunları mera patlatmak için organize eden bir üst akıl var..

Adı
Vaner
Istanbul'un bilinen tüm meraları zaten her zaman kalabalıktır. Ama meranın kalabalık olması başka şey patlaması başka şey. Kalabalık meraya zaten artık çoktan beri alışkınız. Benim kendi adıma merayı bilen, akıntısını, dibini, derinliğini, rüzgarını hatta müdavimlerini bilen kalabalıktan hiç şikayetim yok. Ama bunlar başka.. Bunlar istilacı bir tür. Sadece LRFcileri kastettiğim düşünülmesin. LRFnin ne kadar tatlı bir stil olduğunu ben de bilirim. Ama bunlar başka.. Bunlar akıllı telefonlar sayesinde erişilebilir tüm internet kaynaklarına anında ve kolayca ulaşıp balık konusunda minicik bir bilgi kırıntıcığına ulaştılar mı hemen oracığı talan ediveriyorlar..

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Meranın müdavimleri başka bir konu... balık peşinde tüm boğazı dolaşıp balık çıktığını gördükleri veya duydukları yeri adabı muaşeretten bihaber bir şekilde istila eden türler bunlar. Dertleri de balık tutmak değil et bulmaktır. Geçimi için balık tutan insanları tabii ki tenzih ederim.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Üsküdar Şemsipaşa LRFciler tarafından fena halde patlatıldı.. Gece Cami önünden kafeteryalara kadar her metre LRFci... 2 ay bile sürmedi patlaması.. üstelik yol yordam usül de bilmiyor çoğu.. Adeta sürü halinde dolaşıp istila ediyorlar her yeri.. Kim internetten nerenin adını duymuşsa oraya saldırıyorlar.. Ve sanıyorsunuz ki bunları mera patlatmak için organize eden bir üst akıl var..
Maalesef üzülerek söylüyorum ki bunun baş sorumlusu benim. orada benden başka LRF yapan 1 -2 kişi vardı bir arkadaş orada avlanırken videomu çekmişti ama bundan yaklaşık 6 - 7 ay önce oluyor. ondan kaynaklı olabilir. geçen gece gittiğimde 4 - 5 kişi anca vardık gerçi. orası LRF için aslında çok uygun bir yer değil. nedeni akıntının fazla olması. aslında ışık vuran her yer LRF için uygun boşu boşuna oraya sıkışıyorlar. geçen sene millet Kızkulesi karşısında lüfer çıkıyor diye duyup oraya akın etmişti kalabalıktan yer bulamadım bende gittim kayalıklardan attım kimse yoktu 2 tane balık aldım. ve kız kulesindekileri gezdim en fazla tutanda 2 tane tutmuştu. sürü psikolojisi var birazda tabi.

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Mera yazmaya devam edelim, herşey çok daha güzel olacak... (Yanlış anlama olmaması için size söylemediğimi belirtmek isterim)

techniq

Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İstanbul boğazda mera yazılsa ne olur ?

Zaten bir hafta sonunu ayırıp 2 gün gezen nereden ne çıkıyor 3 aşağı 5 yukarı bilir.
Neyse ki müdavim olduğunuz yerin sahibi değilsiniz.

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Ben en çok ilk kez foruma üye olduklarında düz mantık "ne olacak ki balık mı bitecek" diye serzenişte bulunan arkadaşları seviyorum. Biraz bir şey gördükten sonra fikirler değişiyor tabii...
Bu arada fark ettiyseniz artık rapor filan açmıyorum. Biraz da bizde hata tuttuğumuz her balığı foruma koyarsak insanlarda bir şekilde balığın peşine düşüyor doğal olarak. Neyse olan oldu, herkese rast gelsin demekten başka elimizden bir şey gelmez ne yazık ki...

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
sürü psikolojisi var birazda tabi.
Benim her seferinde söylediğim tam da bu, ama tepki olarak insanlar aman paylaşmayın balık biter zaten diye tepki veriyorlar ve bu tepkiyi verenler ilk kalabalık yerde olta atıp bütün gün oltaları karıştığı vakit anlıyor.
Yer söylediğiniz zaman herkesi oraya göndermiş oluyorsunuz, sizin yaptığınız gibi 100m ilerde atayım ne olacak ki de kimse demiyor malesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...