Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
75cd3e592a2e32de20213ed656eb5a11.jpg
80eb33f4da9c9b52f8798480fccbbbaf.jpg
c94534f3595d50020d476abbbf12ec8b.jpg

Demlenirken 3 arkadaş birbirimizi gazlayıp soluğu boluda aldık.Ümidimiz yok ama maksat muhabbet herkese selamlar 🙂

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resimler kartpostallık olmuş 🙂

Buda @Skunet kardeşim ile sabah sporumuz. Kişi başı minimum 5 er vuruş kaçırdık. Metin bir tane sudan çıkarırken suya geri uçurdu. Bol aksiyonlu güzel bir İstanbul sabahı. Siz siz olun rapalanızın iğnelerini mutlaka gözden geçirin ve sağlam iğneler kullanın.
4d415190e2072063bbd557db5956a3cd.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tebrikler çok güzel avlar olmuş. Üç sorum var, cevaplarsanız çok memnun olurum. 1. Hem sabah hem akşam av yapmışsınız, karşılaştırısanız hangisi daha verimli ve keyifliydi? 2. Nerede yaptınız avları? 3. Sabah suyunda kullandığınız rapalalardan koyu olanı çinden mi aldınız? Yoksa meşhur bir marka sahtesi mi?
Şimdiden teşekkürler.

Tebrikler çok güzel avlar olmuş. Üç sorum var, cevaplarsanız çok memnun olurum. 1. Hem sabah hem akşam av yapmışsınız, karşılaştırısanız hangisi daha verimli ve keyifliydi? 2. Nerede yaptınız avları? 3. Sabah suyunda kullandığınız rapalalardan koyu olanı çinden mi aldınız? Yoksa meşhur bir marka sahtesi mi?
Şimdiden teşekkürler.

Sabah suyu hem havanın çok güzel ve sakin olması, + meranın sakin olması + kısa sürse bile balığın hareketliliği sebebiyle sabah suyu kesinlikle favoridir. + İstanbul' da güneşin doğuşunu yenikapı dolgu alanından izlemek gibisi de yok 🙂

Rapala konusuna gelince, koyu renkli dediğiniz rapala ima komomo sf 125 211 renk kodlu sahtedir. Hem erim hemde yüzüş olarak çok beğeniyorum.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Herkese iyi akşamlar. C.tesi günü sabah suyuna boğaza inmeyi düşünüyorum. Dişli balık için şansımı denemek istiyorum. Genelde kuleli tarafına gidiyorum ama orada da herkes istavrit kovalıyor. Sizce orda şansım olurmu yoksa başka bi mekan mı tavsiye edersiniz?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese iyi akşamlar. C.tesi günü sabah suyuna boğaza inmeyi düşünüyorum. Dişli balık için şansımı denemek istiyorum. Genelde kuleli tarafına gidiyorum ama orada da herkes istavrit kovalıyor. Sizce orda şansım olurmu yoksa başka bi mekan mı tavsiye edersiniz?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kuleli hep full. En güzeli borek corek yenilip oturulup, arabayi gonul rahatligiyla park edebilevegin bir yer olsun.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back