![]()
![]()
![]()
Demlenirken 3 arkadaş birbirimizi gazlayıp soluğu boluda aldık.Ümidimiz yok ama maksat muhabbet herkese selamlar 🙂
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resimler kartpostallık olmuş 🙂
![]()
![]()
![]()
Demlenirken 3 arkadaş birbirimizi gazlayıp soluğu boluda aldık.Ümidimiz yok ama maksat muhabbet herkese selamlar 🙂
Üstad ne fotoğraflar varda forumu șișirmiyim dedim 🙂Resimler kartpostallık olmuş 🙂
rastgele umarım güzel zaman geçirirsin 🙂![]()
![]()
![]()
Tebrikler çok güzel avlar olmuş. Üç sorum var, cevaplarsanız çok memnun olurum. 1. Hem sabah hem akşam av yapmışsınız, karşılaştırısanız hangisi daha verimli ve keyifliydi? 2. Nerede yaptınız avları? 3. Sabah suyunda kullandığınız rapalalardan koyu olanı çinden mi aldınız? Yoksa meşhur bir marka sahtesi mi?Buda @Skunet kardeşim ile sabah sporumuz. Kişi başı minimum 5 er vuruş kaçırdık. Metin bir tane sudan çıkarırken suya geri uçurdu. Bol aksiyonlu güzel bir İstanbul sabahı. Siz siz olun rapalanızın iğnelerini mutlaka gözden geçirin ve sağlam iğneler kullanın.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tebrikler çok güzel avlar olmuş. Üç sorum var, cevaplarsanız çok memnun olurum. 1. Hem sabah hem akşam av yapmışsınız, karşılaştırısanız hangisi daha verimli ve keyifliydi? 2. Nerede yaptınız avları? 3. Sabah suyunda kullandığınız rapalalardan koyu olanı çinden mi aldınız? Yoksa meşhur bir marka sahtesi mi?
Şimdiden teşekkürler.
Herkese iyi akşamlar. C.tesi günü sabah suyuna boğaza inmeyi düşünüyorum. Dişli balık için şansımı denemek istiyorum. Genelde kuleli tarafına gidiyorum ama orada da herkes istavrit kovalıyor. Sizce orda şansım olurmu yoksa başka bi mekan mı tavsiye edersiniz?
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi