ekremy1983
Aktif Üye
O değilde lrf malzemelerini hiç ettim.. 😀 gecen gün ilk defa balık alınca 😀 şimdi offfffff of 😀 malzeme bakam evde kalanla bir daha gidem... 😀 sabahta malzeme alam...
Geçen hafta vaniköye gittim orası daha kalabalıktı 🙂 Peki bu iki yer dışında anadolu yakasında önerebileceğiniz başka bi yer varmı? Yoksa kulelide çapari atanlarla birbirimizi mi çekelim 🙂Kuleli hep full. En güzeli borek corek yenilip oturulup, arabayi gonul rahatligiyla park edebilevegin bir yer olsun.
Kuleli kalabalık ve haftasonları aralara çok acemi arkadaşalr giriyor. çok fazla karışma olayları oluyor. benim ev yakın olmasına rağmen ben haftasonu kartal tarafını seçicem sanırım 🙂
Bende kartal tarafında hiç avlanmamıştım geçen hafta sandalla açıldık bu hafta da kıyıdan bakıcaz olmazsa sandala devamŞimdi den rastgelsin diyelim. ümraniye tarafında oturuyorum kartal tarafına hiç inmedim nerelerde avlanılır tam bilgim yok malesef 🙂 O yüzden genelde kuleli ve vaniköy tarafına gidiyorum. Bu hafta sonu da çubuklu yu deneyeceğim sanırım.
Bende uzun aradan sonra geçen hafta vaniköyde açtım 1,5 kg kadar istavrit yakaladım ama amacım tabi ki dişli. Ctesi sabah suyuna yine kuleli-vaniköy arasında olurum muhtemelen ama hava güzel olursa da kartalda oturmam sebebiyle bir ihtimal sandalla çıkabilirim. İçimde bir his var hafta sonu iyi dişli yapacak sanki.Bende kartal tarafında hiç avlanmamıştım geçen hafta sandalla açıldık bu hafta da kıyıdan bakıcaz olmazsa sandala devam
Bende kartal tarafında hiç avlanmamıştım geçen hafta sandalla açıldık bu hafta da kıyıdan bakıcaz olmazsa sandala devam
Şimdi den rastgelsin diyelim. ümraniye tarafında oturuyorum kartal tarafına hiç inmedim nerelerde avlanılır tam bilgim yok malesef 🙂 O yüzden genelde kuleli ve vaniköy tarafına gidiyorum. Bu hafta sonu da çubuklu yu deneyeceğim sanırım.
Dişli sanırım boğazda kanal yollu ilerliyor. suda şu an çok yem var sardalyası istavriti o nedenle kandırması zor gibi. tabi alan alıyor yine balığı arada ama kısmet işi. geçen üsküdarda sardalyalar arada yarım gelmiş aldığım duyuma göre kaşık rapala denenmiş balık alamamışlar. LRF yapan bazı arkadaşlar da silikonlarının kesildiini söylemişlerdi bir iki tane çino alan olmuş LRF ile. benim şimdilik hedef balığım istavrit tavalık çıksın yeter 🙂 dişliye artık eylül ekim gibi bakarız 🙂Bende uzun aradan sonra geçen hafta vaniköyde açtım 1,5 kg kadar istavrit yakaladım ama amacım tabi ki dişli. Ctesi sabah suyuna yine kuleli-vaniköy arasında olurum muhtemelen ama hava güzel olursa da kartalda oturmam sebebiyle bir ihtimal sandalla çıkabilirim. İçimde bir his var hafta sonu iyi dişli yapacak sanki.