Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Üsküdar güneş batmaya doğru iri sardalya yaptı, kız kulesi tarafinda iri kefal alanlar oldu. Birde ufak zargana alan bi amca vardı, küçük kova doldurmuştu yazık cidden.

Allahım bu memlekette yaşamak niye bu kadar zor niye güzel hiç bir şey olmuyor niye güne acaba başımıza ne gelecek diye uyanıyoruz of of offffff

Arkadaşlar 1 haftalığına antalya/kaş/islamlar köyü civarında tatil için olucam.bu bölgede avlak yer bilen varmı acaba.yardımcı o bölgeden arkadaşlar var ise yardımcı olursa sevnirim

Erken uyandım yine, takımlar da hazır. Ancak arabam olmadığından gitsem bile taksi ile kürkçü dükkanına gideceğim. Ve biliyorum ki balık yok.
Biliyorum yanlış oldu, kimse bilemez de, büyük ihtimalle balık yok.
Öncelikle balık işine mutlaka mobil olmak lazım, yeniden hatırlıyoruz bunu. Araç olasa belki kuzey kıyılara gider şansımı denerdim.
Takımlar hazır ama denizin hazır olmadığını düşündüğümden evde olacağım. Oysa nasıl da canım çekiyor. Sonra aynı teselli, deniz havası aldık.
Lüfer avlanma boyu 18 cm e düşmüş, tebliği görmedim ama eskisindeki gibi + - %5 opsiyonu varsa al sana 17 cm.
Herkesin tuttuğu ve attığı bu yapraklar acaba ayın 1'ine kadar hangi boya ulaşır? Ticari tekneler bunları da alıp toplayacak, geri atmaya çalışsa bile (iş güç arasında gereğinden fazla iyi niyet) birçoğu telef olacak.
Anlaşılan bu hafta evdeyiz.

Herkese günaydın...

a38bf813229bd372aaad8aac608c6b09.jpg

Herkese günaydın, kızkulesinin açığında balık var gibi, olmasa dağılıyor bu kayıklar 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back