Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
18.09.2016 Çamlıbahçe sabah suyu raporu. saat 06:00 12:00 arası
Rapor edilecek bir şey yok...

Köşede biri kazara bir palamut aldı ama o da iri değil, çingene değil de iri de değil. Toplamda 10 kişi (öyle anlattığınız kalabalıklar yoktu bizim orada korktuğumun aksine) iyi çalışan 3 kişi vardık.
Olsaydı olurdu. Yoktu.

@murat karahan ile tanıştık. (bu arada kişi ismi ya da nick'i nasıl işaretliyorsunuz bana da anlatın lütfen) - biri nasılsa anlatır demeyin , anlatın ya.
Sağ olsun bir iki atış tekniği tüyosu verdi, ayrıca balık sohbetimiz çok keyifli idi... Hem bu işe gönül vermiş hem de tecrübe sahibi kişilerle sohbet akıp gidiyor gerçekten...

Rastgele...

Son düzenleme:
18.09.2016 Çamlıbahçe sabah suyu raporu. saat 06:00 12:00 arası
Rapor edilecek bir şey yok...

Köşede biri kazara bir palamut aldı ama o da iri değil, çingene değil de iri de değil. Toplamda 10 kişi (öyle anlattığınız kalabalıklar yoktu bizim orada korktuğumun aksine) iyi çalışan 3 kişi vardık.
Olsaydı olurdu. Yoktu.

Murat Karahan ile tanıştık. (bu arada kişi ismi ya da nick'i nasıl işaretliyorsunuz bana da anlatın lütfen) - biri nasılsa anlatır demeyin , anlatın ya.
Sağ olsun bir iki atış tekniği tüyosu verdi, ayrıca balık sohbetimiz çok keyifli idi... Hem bu işe gönül vermiş hem de tecrübe sahibi kişilerle sohbet akıp gidiyor gerçekten...

Rastgele...

ÖZgür abi eklemek istediğin kişinin eger nick yada ismini biliyorsan isim yada nick öncesi " @ " şu işareti koyup boşluk bırakmadan ismi yada nick yazıp devam ediyorsun .

Örnek bknz. @ozgurarslan

Lüferciler sıkı durun balık ufaktan giriş yaptı bu sene güzel geçecek gibi. Seyrekte olsa uğraşan balığı alır. 2 resim farklı günlerde yapılan avlardır. Önden babalar gider adlı konuda fotoğrafların hikayesi

Çok güzeller, maşallah.

Lüfer 53'ü taglemeyi (işaretlemeyi) öğretirlese bak şimdi işaretlerdim, Lüfer 53 kardeşim, küçük bir sorum olacak , yazması uzun diye fotoğraf ile sormak istedim, yanıtlarsan sevinirim...

ya da bir ayrı konu var da hikayesi orada da bu yalnızca fotoğrafı mı? O vakit o konuya dair link nerede? deneme 1-2 @Lüfer53

20160918_152159.jpg

43899 dosyayı görüntüle

Bugün ful kas çalıştık balik yok insan cooktu bugün bir vuruş aldım azeros 55 okuma makina çekmedi kalamaz verene kadar balik ineyi açtı gitti dahada vuruş alamadım
Ah be reis dünden belli idi meralar patlak olucagi neyse en azindan kol kaslarıni kuvvetlendirmis oldun birde abi sente stella jdm 8000 pg var bildigim kadarı ile niye inatla azores kullanıyorsun ??

Paşam palamut makina düşmanı yormaya hiç gerek yok diye kullanmıyorum ama bugün o balıktan sonra nasıl pişman oldum bir bilsen geçene aldığım balıklar 600 gramlık ti tahminimce bu balik kiloluk tu kol iki tur attı takıldı sarmadı Nalet alet az kamışla serbest bıraktım bidahaaa sardım ciZzzzzzz de gitti ne aksiyonlu yaw sağolsun buluthan abı orda idi kamisa bi ayar çekti

Çok güzeller, maşallah.

Lüfer 53'ü taglemeyi (işaretlemeyi) öğretirlese bak şimdi işaretlerdim, Lüfer 53 kardeşim, küçük bir sorum olacak , yazması uzun diye fotoğraf ile sormak istedim, yanıtlarsan sevinirim...

ya da bir ayrı konu var da hikayesi orada da bu yalnızca fotoğrafı mı? O vakit o konuya dair link nerede? deneme 1-2 @Lüfer53

43898 dosyayı görüntüle
Spin- rapala-avrupa yakası-akşamdan sabaha kadar 🙂

Sabah 6 sularında bir balıkçı abim le gürpınar balık haline teftişe gittim, kasalarca istavrit boyutundaki yaprakları; sarıkanat... sarıkanat... lüferrr... diye bağıra bağıra satıyordu karektersizin biri,fotoğraf çekmeme bile engel oldular akabinde hemen girişteki zabıta ekiplerinin olduğu yere varıp durumu anlattım, onların işi değilmiş.
sözde lüfer satıcılarının yanına vardığımda, bunlar limit altı bile değil istavrit boyutunda, 18 cm altı satmak yasak değil mi demeye kalmadan, bir kargaşa koptu bir dayak yemediğim kaldı, arkadaşım beni oradan uzaklaştırmasa dayak da yerdim galiba 🙂 Anlaşılan örgütlenmiş adamlar, zabıta orada kimseye ceza felan da yazamaz, tek yol tomalarla çevik kuvvet ekipleriyle girmek başka türlü de başa çıkamazlar...

Makınayı yada kamışı ne diye alıyorsunuz anlamadım amaç şowmu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Walla birşey çıkartamadım ben, gırgırcı olabilir mi arkadaş acaba?

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back