ozgurarslan
Daimi Üye
Özgür abi sen mimar mısın 🙂
evet. 1990 senesinde Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'ne girdim, 1998 Şubat'ında mezun oldum. 🙂
Özgür abi sen mimar mısın 🙂
Bu yazı bir başkasına ait olamazdı 🙂evet. 1990 senesinde Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'ne girdim, 1998 Şubat'ında mezun oldum. 🙂
Herkese merhaba,
Geçmiş Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, uzun tatillerin sona erdiği, eğitim yılının başladığı tarih itibarıyla öğrencilerimize başarılar, arada bir ''tatilde balığa çıkarım'' diyen arkadaşlara da ''bir dahaki bahara inşAllah'' temennileri, tebessümümle iletiyorum.
Bayramın 3. günü (çarşamba) ailemle birlikte 4 günlüğüne (boğaz geçişi olmayan, ulaşılabilir olduğu için) daha önce hiç gitmediğim Enez Altınkum'a gittik. Tabi araç hazırlanırken en önce oltalar, takımlar, takım çantası bagaja konuldu. Pazar günü kahvaltıdan sonra dönüş planlandı. Amaç; 4 gün kafa dinlemek, ama daha fazlası kesinlikle ''olta atmak''dı.
İlk gün meralar gezildi, kovalara bakıldı. Olta atılmadı. 2.gün yem tedarik edildi (sülünes) olta atıldı hiçbirşey tutulamadı. 3.gün ısrarla tüm gün deniz kenarında kavrulundu 1 ad. minicik karagöz tutuldu (denize iade edildi). Balıkçılık hayatıma küstüm. 4.gün Enez kalesi ve limanı gezildi. Müthiş bir sağanak geçişi sırasında balıkçı tekneleri limana yanaştı. Yerli halk ve daimi yazlıkçılar biliyor olsalar ki, tekneler gelmeden bir kalabalıklaştı ortalık. Tekneler yanaştığında da haraç mezat satışlar başladı. 3 teknenin yanına gittim; ne bir palamut, ne bir lüfer vardı kasalarda. Sadece 3-5 kasa küçük boy mezgit (3 kilo ancak gelen tek sıra süslü dizilmiş kasalara 30 TL fiyat istiyorlardı) ve 1-2 kasa Barbunya. Yanaşan 3 teknede toplam 15-20 (tek sıra özenle dizilmiş) 2 çeşit balık ve 3-5 tane ahtapot gördüm. Bunlar açıkta ağlarla ancak bu kadar tutabiliyorlarsa demek ki benim tutamamam gayet normal, demek ki denizde balık yok diyerek balık olmadığına 1000 kere üzülerek, kötü balıkçı değilmişim demek ki diye 1 kere sevinerek İstanbul'a döndüm.
Yaklaşık 2 saatttir okuyamadığım sayfaları okudum.
Tam bir şenliği kaçırmışız.🙂))
Olsun, tutan arkadaşlarımızın olması da gayet güzel.🙂
Tanışma yazımda da belirtmiştim, boş kurşun atma eğitimine gittiğimi. Hakikaten insan takım değiştirdiğinde, ya da mukayese ettiğinde daha kolay farkediyor eksikliğini. Eğitim için kurs açılacaksa lütfen +1 beni de stajyer olarak kaydedin.🙂
Sevgi ve saygılarımla,
evet. 1990 senesinde Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'ne girdim, 1998 Şubat'ında mezun oldum. 🙂
2 diploma mı aldın abi😉
Sent from my iPhone using Tapatalk