Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@ozgurarslan abi "Shimano Kisu Special Compe Edition" derim bende. Sizler kadar tecrübem yok ancak Şile taraflarında kullanan bir abim vardı ve ben onun yanında bir kaç kere denemiştim ve bayılmıştım. Parasını da duyunca ayılıp bayılmıştım ayrı bir olay.
Fiyatı biraz pahalı ama makinenin hafifliği çekeri atarı herşeyiyle isteklerini karşılar. Belki burada kullanan arkadaşlar da olmuştur, duyan gören tavsiye alanlar, ancak iyi bir makine dediğin için aklıma bu geldi..
@İLKlüfERR arkadaşımızın dediği gibi de "Stella SW 8000 PG (JDM)" bu makineyide kullanan arkadaşlarım vardı ancak ben hiç onlar ile avlanamadım, deneyemedim. Ama anlata anlata bitiremiyorlardı makineyi..
Zor bir dönemeçtesin Allah kolaylık versin 😎

Son düzenleme:
Hiç anlamadığım bir konu. Sadece forumları okuyorum. Ama konuyla ilgili tavsiyeler doğrultusunda, ....den.com sitesinde şöyle bir makina ilanı gördüm. ilan no: 302882618 fyi🙂
arkadaşlar sağolun tavsiyeler için, devamını da beklerim. beğendim tavsiyeleri beğen butununa basmadığım olmuşsa da aceleden olmuştur, emek verip fikrinizi söylemişsiniz.
8 tane filan makine tavsiyesi var ortada.
öncelikle 2. el düşünmüyorum. bir kere bile kullanılmış olsa bile. ben biraz alma satma hususlarında ikili ilişkilerden uzak duran biriyim. ne sattım bir şey ne aldım birinden.
makine gerçekten tertemizdir ama bir üretim kusuru vardır, satan da bilmiyordur satarken, benim elimde bir şey olur, o kişi için haksız yere kötü düşünürüm. bu benim fikrim, yoksa ikinci el alanlar ve satanlar elbet iyi işler yapıyorlar.
bu sebeple üretimi durdurulmuş makineleri tavsiye etmeyin lütfen, hep beraber ah ah vah vah yapmak dışında manası yok.🙂 ancak üüretimi durdurulmuş ve sıfırı bulunabilen makinalar bu kapsamın dışında.
bir de araştırmaya başlamadım ama bir kaç marka ve modelin hep eki serisi övülmüş yeni çıkanlar o hazzı vermemiş, adamlar giderek daha kötü işler mi yapıyor? bu pek rastlanılan bir şey değil teknik konularda. hani bir sanatçının eski albümü iyi olur da yenisi o kadar iyi olmaz anlarım, ama dünyaya sunulan bir üründe yenisi nasıl eskisini aratıyor anlamadım, araştırınca belki anlarım.
önerdiğiniz makinaları kareli deftere not alıyorum. sadece bu iş için bir konu açacağım bütün bilgiler toplandığında. bir de sizler için sıkıcı elbet, karar vermiş ve almışsınız. ama hatırlayın ilk karar verirken insan ne kadar çaresiz kalıyor.
sırf bunun için bir konu açtığımda başka benim durumumdaki arkadaşlara da yok haritası olabilir, incelemelerim sonucu bilgileri de paylaşacağım. tanıdıklarımdan kullanıcı yorumlarına da yer vereceğim.
şöyle bir olanak yok tabiii;
birer hafta arayla;
Shimano PA Fliegen
Shimano Spheros 8000PG
Shimano Bullseye XT
Shimano Eceretion SW 8000PG
Stella 8000 PG
Daiwa GS9
Shimano Twinpower 6000 PG
Shimano Biomaster SW 8000PG
Daiwa Saltiga

kullanıp karar vermek iyi olurdu...

Devam edelim bir gün daha, fikirleri alayım, sonra ben başlayacağım araştırmaya...

arkadaşlar sağolun tavsiyeler için, devamını da beklerim. beğendim tavsiyeleri beğen butununa basmadığım olmuşsa da aceleden olmuştur, emek verip fikrinizi söylemişsiniz.
öncelikle 2. el düşünmüyorum. bir kere bile kullanılmış olsa bile. ben biraz alma satma hususlarında ikili ilişkilerden uzak duran biriyim. ne sattım bir şey ne aldım birinden.
makine gerçekten tertemizdir ama bir üretim kusuru vardır, satan da bilmiyordur satarken, benim elimde bir şey olur, o kişi için haksız yere kötü düşünürüm. bu benim fikrim, yoksa ikinci el alanlar ve satanlar elbet iyi işler yapıyorlar.
bu sebeple üretimi durdurulmuş makineleri tavsiye etmeyin lütfen, hep beraber ah ah vah vah yapmak dışında manası yok.🙂 ancak üüretimi durdurulmuş ve sıfırı bulunabilen makinalar bu kapsamın dışında.
bir de araştırmaya başlamadım ama bir kaç marka ve modelin hep eki serisi övülmüş yeni çıkanlar o hazzı vermemiş, adamlar giderek daha kötü işler mi yapıyor? bu pek rastlanılan bir şey değil teknik konularda. hani bir sanatçının eski albümü iyi olur da yenisi o kadar iyi olmaz anlarım, ama dünyaya sunulan bir üründe yenisi nasıl eskisini aratıyor anlamadım, araştırınca belki anlarım.
önerdiğiniz makinaları kareli deftere not alıyorum. sadece bu iş için bir konu açacağım bütün bilgiler toplandığında. bir de sizler için sıkıcı elbet, karar vermiş ve almışsınız. ama hatırlayın ilk karar verirken insan ne kadar çaresiz kalıyor.
sırf bunun için bir konu açtığımda başka benim durumumdaki arkadaşlara da yok haritası olabilir, incelemelerim sonucu bilgileri de paylaşacağım. tanıdıklarımdan kullanıcı yorumlarına da yer vereceğim.
birer hafta arayla;
Shimano PA Fliegen
Shimano Spheros 8000PG
Shimano Bullseye XT
Stella 8000 PG
Daiwa GS9
Daiwa Saltiga

Devam edelim bir gün daha, fikirleri alayım, sonra ben başlayacağım araştırmaya...
Merhaba Özgür
Senin ilacın PA Fliegen.
Ancak üretilmediği için PA Spin Power
Daha ekonomik dersen Bull's Eye 9100

6000'likleri ele. Ufak yapılarından ötürü palamutu sarmıyorlar. Rapalaya gelmez. Anca istavrit.

Son düzenleme:
JDM Bıomaster 6000 pg abı 455 gr avrupa biomaster 6000 pg sı dedıgın gıbı 575 gr

1Np5y5.jpg
Vay anasını bunu yeni gördüm . Dedigin gibi bu daha ucuzmuş.

birer hafta arayla;
Shimano PA Fliegen
Shimano Spheros 8000PG
Shimano Bullseye XT
Stella 8000 PG
Daiwa GS9
Daiwa Saltiga

özgür abi

naçizane tavsiyem,

üst seviye makinalardan birini japonya merkezli alırsan gelmesi en fazla 10 gün sürer. aşağıda biomaster sw 8000pg için örnek bir link veriyorum. adam az da olsa pazarlık yapmaya müsait biridir. vergi olarak alış fiyatı üzerine %20 eklemek gerekiyor. ancaksatıcı ile konuşup fatura rakamını düşük tutarsan avantajın olabilir.

(link)

surf kafa olarak hem devir hem de ağırlık olarak super aero fliegen sd senin ihtiyacına daha uygun olacaktır.

(link)

@(link) abi

(link) daiwa powersurf gümrükle 1000 tl öyle 1 ayda gelmiyor şiparışı verdiğimin 3. günü istanbuldaydı bu sitenin kargosu hızlı
(link) biomaster sw 8000 pg 950 tl gümrük dahil

Muahbbetinizi bolmek istemem ama.Bu oneriler icin bir konu basligi yokmu acaba

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu düşük fatura yazma işi genelde tutmuyor satıcının bu işi bilmesi gerekiyor hem gönderme yöntemi hemde faturalandirma yöntemi çok önemli

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back