Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Birde facede gurup kur,daiwa ve xx balıkçılık mağdurları diye...forum olarak destek geleceğinden eminim.

Şikayet konusunda aslında bimer var abı fakat ne derecede bimere yazılan sıkayetler dıkkate alınıyor onu bılemıyorum facede ısın ıcınden cıkmak bır haylı zor olur abı ya . gecen daıwa turkıyeye yazdım sıkayet sayfasına onlarda malesef aldıgınız yerle konusun dedı bu durumu kısık balıkcılıga anlattım onlar bızden mısal verıyorum penn bır makına almasanızda yurt dısından satın alsanızdahi bız musterıyı madur etmemek ıcın yardımcı oluyoruz demıslerdı.

175 gr kursun atarken kamıs çat etti bı baktım orta parcadan kamıs kırılmıs.
Hocam yere düşürdün mü ya da vurma oldu mu ? 240 gr atıyoruz bununla biz bana mısın demiyor kamış. Mutlaka bir zede almıştır diye düşünüyorum. Daha önce ne kadar kullandın kamışı ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam yere düşürdün mü ya da vurma oldu mu ? 240 gr atıyoruz bununla biz bana mısın demiyor kamış. Mutlaka bir zede almıştır diye düşünüyorum. Daha önce ne kadar kullandın kamışı ?

elındekı kamıs 33-425 olmasın ?? bendekı kamıs 30-425 kamıs darbe aldı pasalımanında sardalye avı yaperken ruzgardan mısına parasut olmustu boslugu alım derken yanımdan bırısı anı atıs yaptı benım kamısın ustune denk geldı ordan bı yara aldı kamıs sonrasında 175 gr patladı kamıs.

elındekı kamıs 33-425 olmasın ?? bendekı kamıs 30-425 kamıs darbe aldı pasalımanında sardalye avı yaperken ruzgardan mısına parasut olmustu boslugu alım derken yanımdan bırısı anı atıs yaptı benım kamısın ustune denk geldı ordan bı yara aldı kamıs sonrasında 175 gr patladı kamıs.
33müş evet , darbe alınca kaçarı yok malesef kaç vega kaç vercelli gitti gözümün önünde.

Cumartesi fena ozledigim kursun arkasi rapala yapasim var,
Eskiden olsa yemli yerine her daim rapalayi tercih ederdim ama kaynanam hayatima girdiginden beri 3 kez baliga gittim ve sadece 2 tane palamut yakaladim ve adimiz acemiye cikti,
Zamaninin gelmedigi su bu anlamaz bilmeyen kisi o yuzden biraz da gurur meselesine dondu bu is,
O yuzden haftasonu Cumartesi icin yemli de olur rapala da ama nereyi tavsiye edersiniz?
Anadolu yakasi avrupa yakasi fark etmez balik olsun yeter,
Saygilar
Cumartesi sabah bende Tarabya planlıyorum vilayetlerin orası. Orada olursanız görüşürüz.

04252d0f3c29cfa447f2833ad56fc79b.jpg
. An itibari ile sarayburnu, her taraf tekne

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back