KIRMIZI BENEK
Aktif Üye
TeşekkürlerKırmızı benek maşallah, rast gelsin
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TeşekkürlerKırmızı benek maşallah, rast gelsin
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birazdan balığa gideceğim, saat 3 te uyandığım için size bir video düzenlemesi yaptım dünkü avın.
GoPro Hero 4 session nefis bir alet ama tek sorunu var pili içinde ve 2 saat ancak dayanıyor, kart hafızası yaklaşık 6 saat olmasına rağmen. O sebeple arada şarj etmek gerekiyor.
Bu sırada yakalanan balıklar elbet kayıtta yok, 33 balıktan 21'i kayıtta.
Düzenleme şu şekilde, her yakalanma anı 5 saniye, ardından da 2 saniyelik av fotoğrafı var. Dev amme hizmeti olarak; yemedim içmedim, fotoğrafların üzerine yakalandıkları saatleri yazdım. Ne zaman başladığını ve ne sıklıkta yaptığını görebilesiniz diye. Elbette aradaki saat boşluklarından GoPro şarj etme zamanlarını görebilirsiniz. İlgilisine bu hizmet elbette. Bu bilgi için değilse bile keyifli bir kısa video oldu.
Başka çok güzel enstantaneler de var videolarda. Ama hepsini düzenlemeye ve upload etmeye zaman yok. Umarım bugün de güzel geçer. Geç gideceğim biraz normalae göre, hem upload etmek için, hem de dün karanlıkta yapmadı diye... Saat 07:30 da orada olurum.
Gelince raporu yollarım. Şu an youtube upload bitmedi, %68 de. Ama benim çıkmam lazım. PC'yi açık bırakacağım, upload bitince görüntülenir mi emin de değilim. Deneyelim. Olmadı, gelince upload ederim.
arkadaşlar yardımcı olun ltf bu akşam anadolu yakasında balığa çıkma niyetindeyim nereye gitmeliyim yemli atmak istiyorum@ozgurarslan emeğine sağlık, ben böyle bir uğraşı görmedim. Videolar ve raporlar bir eser niteliğinde. Ayrıca avda bayağı bereketliymiş, her daim rast gelsin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
cuma tekne turu var gelsene 😉Anladığım kadarıyla balık çapariye de gelmeye başlamış. pazar tekneye çağırıyorlar ama gitsem mi gitmesem mi kararsızım. cumartesi gece spin ve LRF ye gidebilirim. Tekne olayını unuttuk gibi bir şey :/