Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
tekrar geçmiş olsun Vural kardeş dikkat kendine , moral bozukluğu olmasın sakın oda sana zarar verir . iyi düşün .
kaybettiklerimiz in toprağı bol, mekanı cennet olsun .

Dün Aksam Saat 23:30-03:00 civarı
Anadolulu Yakası
Klasik Mantarlı Yemli Takım ile Alınan Guzellikler

Dosyalar

• 20161117_042327.jpg
    20161117_042327.jpg
    87.6 KB · Okunma: 670
  • 20161117_042403.jpg
    20161117_042403.jpg
    87.6 KB · Okunma: 641
  • IMG-20161116-WA0038.jpeg
    IMG-20161116-WA0038.jpeg
    35.6 KB · Okunma: 632
  • 20161117_042512.jpg
    20161117_042512.jpg
    47.4 KB · Okunma: 643
Tebriklerrr...
Su pembeli bu sene iii is yapmis musait bi vakitte almak gerek

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
düz beyaz gerisi teferuat 🙂 hocam yada ben onunla çok alamadım cengize uğramak lazım varmı yeni renkler acaba sizede tebrikler bu arada dün bayağı aradım ama bir çok yerde seyrekti balık

Hamdolsun ıyıyım abı ayrıca babanız ıcınde cok uzuldum allah rahmet eylesın topragı bol olsun 🙁 bende annemı , babamı kalp kirizinden kaybettim ailede irsi kalp malesef kalbi tetikleyen sarınım bende seker oldu sekerımı ısde duzene sokmaya calısıyorum su aralar bırde ılaclar morelımı bozuyor gunde 8 tane ılac ıcıyorum onun harıcınde turp gıbıyım hamdolsun ıyı dıleklerın ıcınde cok tsk ederım abı sagolasın..
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Bende 1 hafta öncesine kadar iyiydim ama kontrole gittiğimde şeker hastası olduğumu öğrendim. Şeker tansiyon var sülalede, bize de geçmiş.
1 hap ve insülin iğnesi olmaya başladım artık. bu hastalıkta moral bozmamak gerekiyor biraz dikkat edince normal yaşantına rahatlıkla devam ediyorsun. En önemlisi de kilo kontrolü. Karadenizli olmamız sebebiyle küçüklükten beri ne var ne yok yedirdiler sağolsun büyüklerimiz. Şehirde büyümüş çocuklar için pek de iyi değil tabi. Bizde bunun ceremesini çekiyoruz. 1 haftadır hiç olmadığım kadar rahat hissetmeye başladım abur cuburu kesince. Olması gereken gibi yaşadığımızda vücudumuzda hemen buna olumlu tepki veriyor.
Tüm hastalarımıza Allah' tan acil şifa diliyorum.

düz beyaz gerisi teferuat 🙂 hocam yada ben onunla çok alamadım cengize uğramak lazım varmı yeni renkler acaba sizede tebrikler bu arada dün bayağı aradım ama bir çok yerde seyrekti balık
Tskler... bende dun beyaz dahil bir cok sahte denedim ama limonla ve palyaco yedi balik

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Bende 1 hafta öncesine kadar iyiydim ama kontrole gittiğimde şeker hastası olduğumu öğrendim. Şeker tansiyon var sülalede, bize de geçmiş.
1 hap ve insülin iğnesi olmaya başladım artık. bu hastalıkta moral bozmamak gerekiyor biraz dikkat edince normal yaşantına rahatlıkla devam ediyorsun. En önemlisi de kilo kontrolü. Karadenizli olmamız sebebiyle küçüklükten beri ne var ne yok yedirdiler sağolsun büyüklerimiz. Şehirde büyümüş çocuklar için pek de iyi değil tabi. Bizde bunun ceremesini çekiyoruz. 1 haftadır hiç olmadığım kadar rahat hissetmeye başladım abur cuburu kesince. Olması gereken gibi yaşadığımızda vücudumuzda hemen buna olumlu tepki veriyor.
Tüm hastalarımıza Allah' tan acil şifa diliyorum.

oncelıkle sızede cok gecmı olsun walla doktorları bende anlamadım gıttı bı doktoro gıttım ınsılun tedafısıne baslaman gerektıgımı soyledı bende ınsılunu sevmıyorum sonra baska bır doktoro gıttım ılac tedavısı olur dedı bende yuruyuse basladım gun ıcersınde 45 dakka 1 saat arası yurucem ınat ettım bu sekerı dusurucem

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back