Tebriklerrr...Erkek havası var dediker gittik çok nazlıydı gerçekten bukadarına.şükür herkeze rast gele. Avrupa yakası spin
düz beyaz gerisi teferuat 🙂 hocam yada ben onunla çok alamadım cengize uğramak lazım varmı yeni renkler acaba sizede tebrikler bu arada dün bayağı aradım ama bir çok yerde seyrekti balıkTebriklerrr...
Su pembeli bu sene iii is yapmis musait bi vakitte almak gerek
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle çok geçmiş olsun.Hamdolsun ıyıyım abı ayrıca babanız ıcınde cok uzuldum allah rahmet eylesın topragı bol olsun 🙁 bende annemı , babamı kalp kirizinden kaybettim ailede irsi kalp malesef kalbi tetikleyen sarınım bende seker oldu sekerımı ısde duzene sokmaya calısıyorum su aralar bırde ılaclar morelımı bozuyor gunde 8 tane ılac ıcıyorum onun harıcınde turp gıbıyım hamdolsun ıyı dıleklerın ıcınde cok tsk ederım abı sagolasın..
Tskler... bende dun beyaz dahil bir cok sahte denedim ama limonla ve palyaco yedi balikdüz beyaz gerisi teferuat 🙂 hocam yada ben onunla çok alamadım cengize uğramak lazım varmı yeni renkler acaba sizede tebrikler bu arada dün bayağı aradım ama bir çok yerde seyrekti balık
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Bende 1 hafta öncesine kadar iyiydim ama kontrole gittiğimde şeker hastası olduğumu öğrendim. Şeker tansiyon var sülalede, bize de geçmiş.
1 hap ve insülin iğnesi olmaya başladım artık. bu hastalıkta moral bozmamak gerekiyor biraz dikkat edince normal yaşantına rahatlıkla devam ediyorsun. En önemlisi de kilo kontrolü. Karadenizli olmamız sebebiyle küçüklükten beri ne var ne yok yedirdiler sağolsun büyüklerimiz. Şehirde büyümüş çocuklar için pek de iyi değil tabi. Bizde bunun ceremesini çekiyoruz. 1 haftadır hiç olmadığım kadar rahat hissetmeye başladım abur cuburu kesince. Olması gereken gibi yaşadığımızda vücudumuzda hemen buna olumlu tepki veriyor.
Tüm hastalarımıza Allah' tan acil şifa diliyorum.
Sağol abi.@duke_nukem geçmiş olsun adaşım. Ben de şu kan sayımını hala yaptıracağım ama ihmal ediyorum.