Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mastercheef

Aktif Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese selam. Öncelikle belirtmek istiyorum: sorduğum sorular sizler için basit olsada cevaplarınız benim için çok önemli çünkü kısa zamanda sizlerden çok şey öğrendim teşekkür ederim. Yeni sorum: ana beden 0.30 misinaya 0.45 şok lider normal mi (175-200 gr kurşun için) ya da kaçlık kullanmalıyım?

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
Iyi saglam bir misina tavsiye ederim 0.30 bence kalin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

duke_nukem

Aktif Üye
Adı
akif
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Geçmiş olsun öncelikle. Şeker kaç çıktı ?

Bende de insilün direnci çıkmıştı 1.5 sene önce. Tam tatil öncesi glucophage diye bir ilaç verdi doktor şekeri düzenlemek için.Yediklerine dikkat et vs. dedi. Zaten ilacı içersen çok yiyemezsin iştahını kapatır dedi.

5 yıldızlı otel herşey dahil gidiyorum doktor dedim. Bunu koşarak halledemezmiyiz. Peki dedi bir süre deneyelim o zaman. O gün şekeri bıraktım yiyecekleri azalttım 5-6 ayda bünye kendisini topladı 10 kilo civarı verdim. Artık kilo vermemek için eski yemek temposuna geri döndüm ama nafile kilo alamıyorum. Yarın değerleri ölçtürmeye tekrar gideceğim. Kilo almamak için bazal metabolizmada çok önemli. Eğer yavaş ise çok zor oluyor kilo vermek.
şekerim 285 çıktı bana da insülin direncin var dedi. aynı zamanda bir diyetisyene gidiyorum 187-124 kilo olunca haliyle vücutta yağlanma da var. doktorum zaten kilo vermeye başlayınca düzeleceğini söyledi. Bakalım 1 haftadır devam ediyorum işim gereği hep oturduğum için hareket kabiliyetimde zayıfladı. 2 senelik üyeliğimin olduğu 6 ayda toplasan 1 ay anca gidebildiğim son 3 aydır önünden bile geçmediğim spor salonuna en azından 2 günde 1 yüzmeye ve 1 saat yürümeye gitmeye zorladığı için doktoruma da teşekkür ettim. Karar verdik bir kere bu kilolar gidecek. Karadenizli adamız, ölmek var dönmek yok :D:D

mastercheef

Aktif Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Iyi saglam bir misina tavsiye ederim 0.30 bence kalin

Makina da 0.30 sarılı ama iyi bir marka. Şok yapmadan baya kullandım 2 kere patlattım o da kamışın ucundan kaynaklandı. Önüne 4-5 metre 0.45 ek yapsam daha sağlam olur diye düşünüyorum ama emin değilim

mastercheef

Aktif Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Makina ceymar 65 0.30 mm 300 mt.yi tam sarıyor

techniq

Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
şekerim 285 çıktı bana da insülin direncin var dedi. aynı zamanda bir diyetisyene gidiyorum 187-124 kilo olunca haliyle vücutta yağlanma da var. doktorum zaten kilo vermeye başlayınca düzeleceğini söyledi. Bakalım 1 haftadır devam ediyorum işim gereği hep oturduğum için hareket kabiliyetimde zayıfladı. 2 senelik üyeliğimin olduğu 6 ayda toplasan 1 ay anca gidebildiğim son 3 aydır önünden bile geçmediğim spor salonuna en azından 2 günde 1 yüzmeye ve 1 saat yürümeye gitmeye zorladığı için doktoruma da teşekkür ettim. Karar verdik bir kere bu kilolar gidecek. Karadenizli adamız, ölmek var dönmek yok :D:D
Senin şekerin maşallahı var. Doktoru dinle bence :) Direk etki eder zaten o kadar yediklerine dikkat ettiğinde ve spor yaptığında.

demiremin

Daimi Üye
Adı
Emin Demir
Makina da 0.30 sarılı ama iyi bir marka. Şok yapmadan baya kullandım 2 kere patlattım o da kamışın ucundan kaynaklandı. Önüne 4-5 metre 0.45 ek yapsam daha sağlam olur diye düşünüyorum ama emin değilim
Misina ne kadar ince olursa erimi o kadar iii olur ayrica baligi daha iii hissedersin o yuzden 0.30 kalin demistim.. saglamliga gelirsek 0. 45 epey kalin sikinti yasamazsin ama sahsi dusuncem uygunlugu acisindan kendo 4 kat ip sok yapmicam dersen 0.18 kullanabilirsin 35 lira var yok tabikide sen bilirsin

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
geçmiş olsun akif benimde kontrole gitmem lazım. anede de babada da kolon kanseri vardı ameliyat oldular. bende de olma olasılığı yüksek dedi doktor ama bir türlü gidemedim korkuyorum da kontrole gitmeye
Kontrole bir an evvel git kardeşim erken teşhis çok önemli inşaAllah bir şeyin yoktur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...