Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
637.jpg

Kısmetse yarın akşam arkadaşlarla ızgarada yapıp yiyecez her ne kadar gurmelik olmasada lezzeti konusunda Karadeniz Şile Deniz çuprasının ızgara raporunu yazacam

Son düzenleme:
Cebeci keften kerpe babalı tarafları denenir mi
On numara yerler oralar ama oltayla denk getirme ve yakalama olayını bizde bilmiyoruz burası ege marmara gibi değil muhtemelen hava şartları ve su sıcaklık hareketinden dolayı balıklar hareket halinde ama denemeden hiç bir şey diyemeyiz imkanınız varsa deneyin

Türkiye'de kilosu 25 TL... Bakın komşuda ne kadar! (link)

Bunun sebebi ne acaba

Dumanla haberleşme cihazından haspelkader gönderildi

Cebeci keften kerpe babalı tarafları denenir mi

Bahadır abi merhaba,

Söylediğin yerlerde çok kalkan kovaladık ancak zamanını denk getiremediğimizden hep limit altı geldi ve saldık.
Şu sıra tam kalkan zamanı ve aldığım duyumlara göre ciddi bir büyüme söz konusuymuş. Denemeni tavsiye ederim.
Rast gelsin.

Son düzenleme:
Yusuf Ziya Deniz, izmitte durumlar nasıl, balığa gitme krizine girdim, en son dayanamadım arabada olta da vardı sekada bir kaç istavrite atış yaptım, sezon başlamadı gitti

Bahadır abi merhaba,

Söylediğin yerlerde çok kalkan kovaladık ancak zamanını denk getiremediğimizden hep limit altı geldi ve saldık.
Şu sıra tam kalkan zamanı ve aldığım duyumlara göre ciddi bir büyüleşme söz konusuymuş. Denemeni tavsiye ederim.
Rast gelsin.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back